Λαμιώτισσα ανακάλυψε ξαφνικά ότι είναι παντρεμένη και μάλιστα με γυναίκα!

Με το στόμα ανοικτό έμεινε μία γυναίκα από τη Λαμία, όταν ανακάλυψε τυχαία πως είναι… παντρεμένη και μάλιστα με γυναίκα, την οποία έχει ασφαλιστικά υπό την προστασία της!

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν η κα Χριστίνα – σε τυχαίο έλεγχο μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΕΦΚΑ – έμαθε μία συνταρακτική αποκάλυψη για την ίδια. Όχι μόνο είχε καταχωρηθεί ως παντρεμένη, αλλά ο “γάμος” ήταν με άτομο του ιδίου φύλου, και συγκεκριμένα με μία Μαρία (36 ετών, σύμφωνα με το ΑΜΚΑ της).

«Καταλαβαίνετε το σοκ που έπαθα», λέει στο LamiaReport η γυναίκα η οποία είναι άγαμη και την πάντρεψε… με το ζόρι η ηλεκτρονική εφαρμογή.

«Είναι τραγελαφικό να βρίσκεσαι από το πουθενά παντρεμένη με άτομο του ίδιου φύλου και μάλιστα να το έχεις ασφαλιστικά υπό την σκέπη σου. Ευτυχώς οι υπάλληλοι στο παράρτημα του ΙΚΑ Λαμίας, μετά το πρώτο σοκ που έπαθαν και εκείνοι, με συνοπτικές διαδικασίες μου έδωσαν “διαζύγιο” και είμαι πάλι “ελεύθερη”», λέει στο Lamia Report με χιούμορ η κα Χριστίνα, που από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε παντρεμένη.

Μπορεί να κατάφερε να αποκαταστήσει την αλήθεια, δεν κατάφερε ωστόσο, όπως παραδέχθηκε, να αποφύγει την… καζούρα από φίλους και γνωστούς, που ζητούσαν εξηγήσεις γιατί δεν τους κάλεσε στον γάμο της με την Μαρία.