Φιλική ήττα από την Νίκη Βόλου για τον Γυμναστικό

Την ήττα με σκορ 79-67 γνώρισε ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων Krousta στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του με αντίπαλο την ομάδα της Νίκης Βόλου, σε παιχνίδι στο οποίο διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

Η Νίκη Βόλου θα αγωνίζεται την νέα σεζόν στην Β Εθνική κατηγορία όντας αντίπαλος των μπλε καθώς είναι στον ίδιο όμιλο.

Ο Γυμναστικός αγωνίστηκε στο εν λόγω φιλικό παιχνίδι δίχως τους Συνετό και Λούτα ενώ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης τραυματίστηκε και ο Χαιρετίδης και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Στα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και έχοντας ως βάση τους την άμυνα κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα του κ. Φόρου στους 13 πόντους και να πάρουν προβάδισμα εννέα πόντων (22-13).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Νίκη κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα αυτό και πήγε στα αποδυτήρια όντας μπροστά με 42-31.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων Krousta μείωσε την διαφορά και το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 62-54.

Εν τέλει στο τέταρτο δεκάλεπτο η Νίκη κράτησε την υπέρ της διαφορά και πήρε την νίκη με σκορ 79-67.

Η Σύνθεση

Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων Krousta (Χάρης Φόρος): Λεπενιώτης, Τσόγκας, Γκιουλέκας, Αναγνωστόπουλος Χρήστος, Δέσπος, Χαιρετίδης, Τοπουζίδης, Φιλιππόπουλος, Λιούπης, Αλεξόπουλος, Φαρμάκης.