Βρέθηκε νεκρός ο 60χρονος Βολιώτης που αγνοούνταν

Τραγικός επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό του 60χρονου Βολιώτη Γεώργιου Γιαβή. Πριν από λίγη ώρα, περίπου στις 12 το μεσημέρι, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο δρόμο προς την Κάπουρνα από ομάδα αστυνομικών που “χτένιζαν” την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Γιώργος Γιαβής συνταξιούχος υπάλληλος της ΔΕΗ, έφυγε από το σπίτι του με το Ι.Χ. τη Δευτέρα στις 10 το πρωί με σκοπό να πληρώσει δόση σε κεντρικό κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και έκτοτε αγνοούνταν.

Η σύζυγός του προχώρησε και τυπικά χθες σε δήλωση εξαφάνισης στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ ζήτησε και βοήθεια και από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και προέβη σε ενέργειες για να εκδοθεί Silver Alert. Ο 60χρονος δεν αποκρινόταν στο τηλέφωνο ενώ το κινητό του έπαψε να λειτουργεί προχθές στις 12 το μεσημέρι.

Η οικογένειά του βίωσε απερίγραπτες ώρες αγωνίας. Κανένας δεν έχει δει από τη Δευτέρα το πρωί τον 60χρονο. Ούτε στο κατάστημα, στο οποίο επρόκειτο να πληρώσει επιβεβαίωσαν επίσκεψή του, ούτε στο καφενείο που είθισται να συχνάζει στη Νέα Ιωνία τον είδε κανείς.

Είναι λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε, ανέφερε χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ συγγενικό του πρόσωπο. Ο αγνοούμενος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του και στο πρόσφατο παρελθόν είχε υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο 60χρονος έκανε στο σπίτι του εργασίες ανακαίνισης. Μόλις είχε βάλει καινούργια πλακάκια ενώ την ημέρα της εξαφάνισής του είχε ραντεβού με συνεργεία και για άλλες εργασίες. Φαινόταν να είναι καλά. Δεν παρουσιάστηκε όμως, ούτε και στα προγραμματισμένα ραντεβού του.

Συγγενικό του πρόσωπο ανέφερε ότι ο 60χρονος είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Στο καφενείο που δεν πήγε οι φίλοι του ανησύχησαν αμέσως.

Το τελευταίο στίγμα για το πού βρισκόταν ο 60χρονος δόθηκε προχθές το μεσημέρι λίγο πριν απενεργοποιηθεί το κινητό του και φαινόταν να είναι Σέσκλο. Όμως, το σήμα πιάνει εμβέλεια σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων, η γεωγραφική περιοχή που έδωσε δηλαδή πιάνει και Σέσκλο και σχεδόν ολόκληρο τον Βόλο.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέχιζαν χθες τις έρευνες για τον εντοπισμό του με δίκυκλες μοτοσικλέτες και περιπολικά οχήματα δίχως να υπάρχει αποτέλεσμα. Σήμερα το μεσημέρι, ωστόσο, ο 60χρονος εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρός.

Πηγή: taxydromos.gr

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!