Με νίκη το πρώτο φιλικό

Την νίκη με σκορ 58-47 σημείωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων Krousta στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων κόντρα στην ομάδα του Λόκρου Αταλάντης που αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία.

Ο κ. Χάρης Φόρος δοκίμασε αρκετά συστήματα και πρόσωπα στο συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι στο οποίο ο Γυμναστικός παρουσιάστηκε με δύο απουσίες των Δέσπου και Τσόγκα.

Οι μπλε ξεκίνησαν με τους Λεπενιώτη, Συνετό, Χρήστο Αναγνωστόπουλο, Γκιουλέκα και Φιλιππόπουλο.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο και η λήξη του βρήκε τον Γυμναστικό μπροστά με σκορ 15-14.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι μπλε αύξησαν ρυθμό, ανέβασαν την πίεση τους, έπαιξαν πολύ σφιχτή άμυνα και με επιμέρους σκορ 14-5 πέρασαν μπροστά με 29-19.
Εν τέλει η λήξη του πρώτου μέρους βρήκε τον Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων Krousta με σκορ 36-27.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι συνέχισαν τον υψηλό ρυθμό τους σε άμυνα και επίθεση και διατήρησαν την διαφορά ασφαλείας με το δεκάλεπτο να λήγει με 49-36.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης και εν τέλει πήραν την νίκη με σκορ 58-47.

Η Σύνθεση

Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων Krousta (Χάρης Φόρος): Λεπενιώτης, Συνετός, Χαιρετίδης, Αλεξόπουλος, Τοπουζίδης, Λιούπης, Φαρμάκης, Λούτας, Γκιουλέκας, Αναγνωστόπουλος Χρήστος, Φιλιππόπουλος.