Στόχος η γρήγορη παραμονή και το καλό μπάσκετ για τον Αθλητικό Σύλλογο Φαρσάλων

Την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Αθλητικού Συλλόγου Φαρσάλων, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην οποία οι κίτρινοι θα αγωνίζονται στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Στόχος τόσο των προπονητών όσο και των παικτών της ομάδος, είναι να παίξουν καλό μπάσκετ και να εξασφαλίσουν άνετα και γρήγορα την παραμονή τους στην κατηγορία.

Στον πάγκο της ομάδος θα βρίσκονται και την νέα σεζόν οι Αντώνης Μανετζής και Γιώργος Γκουντόπουλος.
Οι κίτρινοι κράτησαν όλους τους παίκτες της περσινής ομάδος και ενισχύθηκαν με τους Παντζαβέλη και Μητσογιάννη στο μεταγραφικό παζάρι.

Στις πρώτες τους δηλώσεις τόσο το τεχνικό δίδυμο όσο και οι αθλητές της ομάδος έδειξαν έτοιμοι εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Αντώνης Μανετζής: “Εύχομαι υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες. Όσο αναφορά την δική μας ομάδα, στόχος είναι να παραμείνουμε παρέα όπως ξεκινήσαμε αυτή την ομάδα και να παίξουμε καλό μπάσκετ, που θα μας εξασφαλίσει την παραμονή και ότι καλύτερο προκύψει είναι καλοδεχούμενο”.

Γιώργος Γκουντόπουλος: “Θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Εμείς είμαστε μια ομάδα που όπως είπε και ο Αντώνης είμαστε πρώτα απ’όλα παρέα εντός και εκτός παρκέ, στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το οικογενειακό κλίμα και μέσα από αυτό και την δουλειά που θα γίνεται στις προπονήσεις να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Γιώργος Ζάγκας: “Εύχομαι υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν σε όλα τα σωματεία και τους αθλητές.
Όσο αναφορά τον Αθλητικό Σύλλογο Φαρσάλων, συμφωνώ απόλυτα με τους προπονητές και την φιλοσοφία τους, κύριο και πρώτο μέλημα θα πρέπει να είναι να διατηρήσουμε το πολύ καλό κλίμα που έχουμε μεταξύ μας και μετέπειτα να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Πρώτο μέλημα μας είναι να εξασφαλίσουμε άμεσα την παραμονή και να παίξουμε σωστό και καλό μπάσκετ”.

Πάνος Ζαχαρής: “Εύχομαι υγεία και καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες.
Εμείς συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή, όλοι μαζί μια παρέα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Γιάννης Αλεξίου: “Να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και δίχως τραυματισμούς σε όλες τις ομάδες. Εμείς με δουλειά και κύριο όπλο μας το πολύ καλό κλίμα που έχουμε ως ομάδα, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί”.