Νικηφόρο ξεκίνημα για την Αναγέννηση Φαρσάλων

Την νίκη με σκορ 0-3 πέτυχε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της η Αναγέννηση Φαρσάλων, κόντρα στην ομάδα του Αστέρα Ιτέας που αγωνίζεται στην Β ΕΠΣ Καρδίτσας.

Οι κόκκινοι έδειξαν σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού την ανωτερότητα τους στην εν λόγω αναμέτρηση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν ο Νίκος Παλαμίδας από θέση τετ α τετ έβαλε σε θέση οδηγού την Αναγέννηση, έπειτα από ασσίστ πάρε βάλε του Δημήτρη Τσούλη.

Πέντε λεπτά αργότερα και έπειτα από κλέψιμο της μπάλας ψηλά αυτή στρώθηκε στα πόδια του Τσούλη και αυτός με όμορφο τελείωμα έκανε το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές καλές στιγμές με τους Παλαμίδα, Κουκουτή και Χρήστο Ζαγγανά.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60ο λεπτό η Αναγέννηση πέτυχε και τρίτο τέρμα όταν ο Βαΐτσης με κεφάλια πάσα έδωσε στον Γιαχνή, αυτός έπειτα από διεκδίκηση με τον αμυντικό έσπασε την μπάλα στον Σαλή και αυτός με πλασέ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 0-3.


Στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες του κ. Θεοχαρόπουλου έχασαν κάποιες καλές στιγμές με τους Παλαμίδα, Γιαχνή και Κουκουτή και το 0-3 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Η Σύνθεση

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος):
Παλαμίδας Β., Πατσιούρας, Μπανιάς, Δημουλάς, Μουτκανάς, Ζαγγανάς Χρ., Σαλής, Τσούλης, Παλαμίδας Ν., Κουκουτής, Θεοχαρόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Βαΐτσης, Γιαχνής, Αγγελάκης, Ζάντζας, Σακελλαρίου, Καρακώστας, Μπούλαρι.