Επίσκεψη του πολιτευτή Γιώργου Αναγνωστόπουλου στον Δήμαρχο Φαρσάλων

Ενημερωτική επίσκεψη στον Δήμαρχο Φαρσάλων Άρη Καραχάλιο, πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, ο πολιτευτής του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ώστε να λάβει γνώση των θεμάτων μείζονος σημασίας που απασχολούν τον Δήμο Φαρσάλων.

Ο Άρης Καραχάλιος έθεσε τρία κύρια θέματα κομβικής σημασίας για τον τόπο:

α. Το πρώτο εξ αυτών είναι η επικαιροποίηση της μελέτης του έργου του φράγματος Παλιοδερλί Σκοπιάς, που αφορά στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Πρόκειται για ένα Ηλεκτρολογικό – Αρδευτικό – Υδρευτικό έργο, αποφασιστικό για την επίλυση των προβλημάτων άρδευσης και ύδρευσης των Φαρσάλων.

β. Το δεύτερο είναι ασφαλώς το έργο της κατασκευής του δρόμου Φαρσάλων – Λάρισας, ένα έργο που εντάσσεται στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Υποδομών και η σημασία του ξεπερνά τα τοπικά όρια. Ο Δήμος Φαρσάλων αναμένει να τηρηθεί η υπόσχεση για άμεση ολοκλήρωση της ωρίμανσης των μελετών, εντός του έτους 2018.

γ. Το τρίτο έργο, που εντάσσεται και αυτό στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Υποδομών, αφορά στην αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης των Φαρσάλων. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ για την κατασκευή κάθετων δικτύων ομβρίων, επαρκούς διατομής, το οποίο θα λειτουργήσει παράλληλα και συμπληρωματικά του ήδη εκτελούμενου στην περιφερειακή οδό.

Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος με προσοχή αντιμετώπισε τα όσα ο Δήμαρχος του εξέθεσε και τον διαβεβαίωσε ότι το Κόμμα της Ένωσης Κεντρώων θα προωθήσει τα θέματα αυτά μέσω της Κοινοβουλευτικής διαδικασίας.