Από ένα ημίχρονο και ισοπαλία

Ολυμπιακός Αμπελιάς και Αχιλλέας Φαρσάλων μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο και εν τέλει αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Αμπελιάς.

Αυτό ήταν το τέταρτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Αμπελιάς, ενώ ο Αχιλλέας Φαρσάλων έδωσε το τρίτο παιχνίδι του.

Στα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 6ο λεπτό όταν ο Αλαμάνης έκανε λάθος εκτίμηση στον χώρο του κέντρου ο Σερίφης έκλεψε έσπασε την μπάλα στον Κουρούκα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ο Αχιλλέας προσπάθησε να απειλήσει με κάποια μακρινά σουτ και τρία λεπτά αργότερα ο Χριστιανίδης είδε την μπάλα να περνάει μόλις δίπλα από τα δοκάρια.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος και έχασαν ακόμη μια καλή στιγμή όταν το πλασέ του Κουρούκα πέρασε λίγο άουτ.
Ενώ στο 27ο λεπτό ο Νταλαμπύρας εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να σταματάει στην πάνω πλευρά της οριζόντιας δοκού του Κουτσογιαννούλη.

Ο Αχιλλέας στο πρώτο μέρος προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με μακρινά σουτ από τον άξονα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την πίεση τους και προσπάθησαν να γίνουν κυρίαρχοι της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γαρουφαλιάς πάτησε περιοχή έκανε το πλασέ με τον Μπαταβάνη να επεμβαίνει σωτηρία.

Εν συνεχεία ο Αχιλλέας πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Γεωργούλα.

Αρχικά ο Ζιώγας δεν πρόλαβε να βάλει καλά την προβολή σε μια κάθετη σέντρα του Καρβούνη, όμως στο 70ο λεπτό ο Μάντζαρης βρήκε με όμορφη πάσα από τον άξονα τον Χριστιανίδη, αυτός έσπασε στον Ζιώγα και ο επιθετικός του Αχιλλέα με ψύχραιμο πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Εν συνεχεία οι Μυρμιδόνες απείλησαν με κάποια σουτ των Χριστιανίδη, Πετράκη και Παπακωνσταντίνου, όπως και ο Ολυμπιακός είχε δύο καλές στιγμές με τους Σουλτούκη και Γαρουφαλιά δίχως όμως να αλλάξει κάτι και το 1-1 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι άνθρωποι του Αχιλλέα Φαρσάλων ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Αμπελιάς για την άψογη φιλοξενία τους.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας, Σερίφης Βασίλης, Βέης, Νίκος Κολοβός, Κώστας Κολοβός,. Αγγέλης, Γαρουφαλιάς, Σερίφης, Κουρούκας, Νταλαμπύρας.
Έπαιξαν και οι: Σερίφης.
Κυριάκος, Σουλτούκης, Γκρίτζας, Δομανόλδος.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Φεραίος Γιαννακός – Λευτέρης Τέας): Κουτσογιαννούλης, Τλούπας, Δημόπουλος, Μάντζαρης, Καρβούνης, Αλαμάνης, Τσακούριδης, Γιαννολόπουλος, Καναβός, Χριστιανίδης, Ζιώγας.

Έπαιξαν και οι: Μπαταβάνης, Παυλόπουλος, Σαμαράς, Πετράκης, Παπακωνσταντίνου, Αρσενόπουλος, Τριανταφύλλου, Ζησόπουλος, Κούμρια.