Με καλοκαιρινή διάθεση μπαίνει ο Σεπτέμβρης

Το Σάββατο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και μόνο στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Για την Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα την ημέρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου (σημ: . στα ανατολικά η μέγιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες νότιοι έως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για την Μακεδονία και την Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, με ένταση 3 έως 4 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη).

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3-4 και στο Ιόνιο δυτικοί-βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη).

Για την Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται επίσης γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Το θερμόμετρο θα δείξει από 18 έως 34 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου. Θα πνέουν βοριάδες, με ένταση 3 έως 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένεται αίθριος καιρός. Θα πνέουν βοριάδες, με ένταση 4-5 και στις Κυκλάδες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 και στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 3 με 5 και στα βόρεια έως 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 22 και 32 βαθμών Κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή

Την Κυριακή ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες  νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!