Στοίχημα: Με τα γκολ στο “Turf Moor”

Πέμπτη (30/08) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς διεξάγονται οι επαναληπτικοί της φάσης των πλέι οφ του Europa League, κι εμείς έχουμε ξεχωρίσει τέσσερις επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Interwetten.

Υψηλό σκορ στο «Turf Moor»

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Μπέρνλι – Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν μία σπουδαία εμφάνιση την προηγούμενη βδομάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καταφέρνοντας να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης επί της Μπέρνλι επικρατώντας με 3-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Φορτούνη (19’), προτού οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίσουν με πέναλτι του Γουντ στο 33’. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπουχαλάκης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Ολυμπιακό (48’), με τον Φορτούνη να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 60’ από την άσπρη βούλα. Θεωρούμε πως ο Ολυμπιακός δεν θα κλειστεί στα καρέ του στην αποψινή μάχη, αλλά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα του προσφέρουν οι Άγγλοι που είναι ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα τους. Το σκορ μπορεί να πάει ψηλά, θα κρατήσουμε το over 2,5 σε απόδοση 2.12.

Δυνατή στην έδρα της η Κοπεγχάγη

Από της Αταλάντα τα …δόντια γλύτωσε την προηγούμενη βδομάδα η Κοπεγχάγη, η οποία έφυγε με το 0-0 από την Ιταλία και πλέον έχει μικρό προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «μπεργκαμάσκι» πραγματοποίησαν μία εκπληκτική εμφάνιση, δημιούργησαν 27 ευκαιρίες για γκολ, εκ των οποίων οι 12 βρήκαν στόχο! Παρόλα αυτά δεν κατάφεραν αν σκοράρουν, κάτι που περιπλέκει τα πράγματα για αυτούς σήμερα στο «Telia Parken». Το συγκρότημα του Σολμπάκεν εμφανίζεται ιδιαίτερα δυνατό στην έδρα του, στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Από την άλλη πλευρά, η Αταλάντα στηρίζεται κυρίως στη γραμμή κρούσης της, περιμένουμε μία ανοιχτή μάχη για αυτό θα επιλέξουμε το over 2,5 σε απόδοση 1.80.

«Σφραγίζει» την πρόκριση η Ρέιντζερς

Με στόχο να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, η Ρέιντζερς ταξιδεύει στη Ρωσία και την έδρα της Ούφα, έχοντας ως αβαντάζ τη νίκη που πέτυχε την προηγούμενη βδομάδα στην Σκωτία με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης είχε σημειώσει ο Γκόλντσον τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αν και …σταχτοπούτα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Ούφα κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο των Ντομζάλε και Προγκρές Ντίντερκορν, παρόλα αυτά σήμερα αναμένεται να έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην πολύ πιο έμπειρη και ποιοτική Ρέιντζερς. Εμείς θα κρατήσουμε το 2 (DNB) σε απόδοση 1.95 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Σκοράρει και προκρίνεται η Σέλτικ

Μπορεί να θεωρούνταν το μεγάλο φαβορί, παρόλα αυτά η Σέλτικ δεν κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Σουντούβα την προηγούμενη βδομάδα. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τους Κέλτες να παίρνουν μικρό προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με τον Εντσάμ, προτού ο Βερμπίτσκας διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα δέκα λεπτά αργότερα. Απόψε στο «Celtic Park» τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για τη Σουντούβα, στις πέντε συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Σέλτικ σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Θα πάμε με το combo 1 και over 2,5 σε απόδοση 1.70.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Το βίντεο του Betarades.gr για το Μπέρνλι – Ολυμπιακός