Με βοριάδες και συννεφιές το τελείωμα του Αυγούστου

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός για την Πέμπτη, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει σημαντική μεταβολή.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με βοριάδες που θα φτάσουν σε ένταση τα 5 μποφόρ, στα ανατολικά τοπικά έως τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου (σημ: . στα ανατολικά η μέγιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για την Μακεδονία και την Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, με ένταση 3 έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες, θα φυσούν βορειοανατολικοί άνεμοι, έντασης έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη).

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Στο Ιόνιο, θα φυσούν βορειοδυτικοί άνεμοι, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη).

Για την Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται επίσης γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Το θερμόμετρο θα δείξει από 20 έως 34 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου. Θα πνέουν βοριάδες, με ένταση 3 έως 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με βοριάδες έντασης 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα επίσης αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 3 με 5 μποφόρ, στα βόρεια έως 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 20 και 32 βαθμών Κελσίου.

Ο καιρός την Παρασκευή

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και
απογευματινές ώρες, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!