Νίκη από την “βούλα” για τον Αχιλλέα

Την νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού Αμπελιάς η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Το χρυσό τέρμα από πλευράς Αχιλλέα σημείωσε ο Κατσανάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 85ο λεπτό σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, γρήγορο ρυθμό και όμορφο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε με ένα σουτ του Γιαννολόπουλου το οποίο κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός έπειτα από το πρώτο δεκάλεπτο πίεσε και έχασε μια καλή στιγμή όταν ο Σουλτούκης έκανε το πλασέ από πλάγια θέση και ο Μπαταβάνης μπλόκαρε σταθερά.

Μετέπειτα οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με τους Χριστιανίδη και Κούμρια όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Οι παίκτες του κ. Τσιβόπουλου έχασαν ακόμη μια καλή ευκαιρία όταν ο Γαρουφαλιάς έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας έχασε την πρώτη του καλή στιγμή όταν ο Γιαννολόπουλος έκανε την σέντρα για τον Ζιώγα αυτός έκανε το πλασέ όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο Βασίλης Σερίφης έκανε το μακρινό σουτ και ο Μπαταβάνης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Ζιώγας εκτέλεσε ένα φάουλ από πολύ καλή θέση, όμως ο Θωμάς Γεωργούλας ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε.

Η Αμπελιά έχασε ακόμη δύο πολύ καλές στιγμές όταν ο Γαρουφαλιάς αρχικά έκανε όμορφη κίνηση και σουτ έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα Ραφαήλ Κουτσογιαννούλη να διώχνει σε κόρνερ.
Ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 72ο λεπτό ο Κουρούκας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως δεν έπιασε καλά την κεφαλιά με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει άουτ.

Η φάση του γκολ έλαβε χώρα στο 80ο λεπτό όταν ο Παπακωνσταντίνου έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή ανατράπηκε και ο κ. Καραμπούλας έδωσε την εσχάτη των ποινών.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κατσανάκης ο οποίος δεν λάθεψε νίκησε τον Γεωργόπουλο και άνοιξε το σκορ.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα όταν ο Παπακωνσταντίνου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως ανακόπηκε πριν πλασάρει.

Ενώ στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, ο Καναβός έκανε την κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Παπακωνσταντίνου όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Οι άνθρωποι του Αχιλλέα Φαρσάλων ευχαριστούν θερμά το αδερφό σωματείο του Ολυμπιακού Αμπελιάς για την διεξαγωγή του σημερινού φιλικού αγώνα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Πέτρο Μπανιά.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Φεραίος Γιαννακός): Μπαταβάνης, Κατσανάκης, Σαμαράς, Μάντζαρης, Δημόπουλος, Αλαμάνης, Χριστιανίδης, Κούμρια, Γιαννολόπουλος, Καναβός, Ζιώγας.
Αγωνίστηκαν και οι: Κουτσογιαννούλης, Τριανταφύλλου, Ντινιαρόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Αρσενόπουλος, Πετράκης, Καρβούνης.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Θωμάς Γεωργούλας, Λαζαρίδης, Σελλήνης Χρήστος, Καμβούκος, Κολοβός Νίκος, Αγγέλης, Σουλτούκης, Σερίφης Βασίλης, Σερίφης Τριαντάφυλλος, Θοδωρής Γεωργούλας, Γαρουφαλιάς.
Έπαιξαν και οι: Κουρούκας, Κιούσης, Γεωργόπουλος, Κυριάκος, Κιούσης και Δομανόλδος.