Η Apple προετοιμάζει τους χρήστες για τα νέα iPhone με δωρεάν 200GB στο iCloud

Πλησιάζουμε στην παρουσίαση των νέων iPhone και η Apple προσφέρει δωρεάν 200GB στο iCloud για δύο μήνες, στοχεύοντας τους χρήστες που θα αναβαθμίσουν τις συσκευές τους μετά την κυκλοφορία των iPhone το Σεπτέμβριο.

Η Apple, όπως φαίνεται καθαρά και στην πρόσκληση για την προσφορά αυτή, καλεί τους χρήστες να εκμεταλλευτούν τους δύο δωρεάν μήνες με 200GB χώρο στο iCloud έτσι ώστε δημιουργήσουν αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής τους και να μεταφέρουν φωτογραφίες, video, αρχεία και εφαρμογές στον online αποθηκευτικό χώρο της Apple. Με αυτόν τον τρόπο, όταν κυκλοφορήσουν τα νέα iPhone, οι χρήστες θα κάνουν επαναφορά και θα μεταφέρουν ό,τι είχαν στην προηγούμενη συσκευή τους κατευθείαν στην καινούργια, χωρίς να γίνει η παραμικρή αλλαγή.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως μετά τη λήξη της προσφοράς, η οποία ισχύει για χρήστες στις Η.Π.Α που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα με τα 5GB δωρεάν στο iCloud και δεν πληρώνουν για κάποιο άλλο, θα υπάρχει χρέωση με 2.99 δολάρια το μήνα για συνεχίσουν να έχουν τα 200GB στο iCloud, σε μια προσπάθεια της Apple να προσελκύσει ακόμα περισσότερους χρήστες των συσκευών της στις υπηρεσίες online αποθηκευτικού χώρου που διαθέτει.

Πηγή: techblog.gr