Χαρακόπουκος: Ο Ρουβίκωνας εισβάλει, τρομοκρατεί και σπάειμε σκανδαλώδη ανοχή!

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος,με αφορμή την νέα εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο Υπουργείο Εξωτερικών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μπορεί ο κ. Τόσκας να αποτελεί πλέον “κακό” παρελθόν για το κατ’ ευφημισμό υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι “συλλογικότητές” του, όμως, συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητες. Ο περίφημος Ρουβίκωνας, που επί χρόνια περιβάλλεται με την κυβερνητική “στοργή”, εισέβαλε εκ νέουστο υπουργείο Εξωτερικών, τα μέλη του έφυγαν σαν κύριοι,χωρίς να γίνει καμία σύλληψη. Επί τριάμισι χρόνια, η περιθωριακή αυτή ομάδα, εισβάλει, τρομοκρατεί και σπάει σε οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο, χωρίς κρατική αντίδραση. Μέλη της, βρισκόμενα υπό την σκανδαλώδη κυβερνητική προστασία, επαίρονται επωνύμως για τα κατορθώματά τους!

Όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι η χώρα, λόγω των εγκληματικών επιλογών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,βουλιάζει στην ανομία και στην έξαρση της εγκληματικότητας. Το αίσθημα ασφάλειας μεταξύ των πολιτών καταρρακώνεται, ενώ η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό αμαυρώνεται διαρκώς. Ο ζοφερός αυτός κατήφορος πρέπει, επιτέλους, να λάβει ένα τέλος, που θα έλθει μόνον με το τέλος αυτής της καταστροφικής κυβέρνησης».