Οι Φαρσαλινοί απήλαυσαν την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο με την Ελένη Πέτα – (vid)

Οι Φαρσαλινοί απήλαυσαν την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο με την Ελένη Πέτα, στο Πάρκο Απιδανού, στο πλαίσιο  των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Αύγουστος 2018» που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ) και συνδιοργανώνεται από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου είναι το σήμα κατατεθέν ότι ακόμη ένα καλοκαίρι σιγά-σιγά ολοκληρώνεται, το λαμπρό φως της σελήνης που βρίσκεται πολύ κοντά στη γη, έλουσε από σε άκρη του τόπου και έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν την καλύτερη πανσέληνο του έτους, που πολλά ποιήματα και τραγούδια έχουν γραφτεί για εκείνη, αυτή του Αυγούστου.

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ κ. Κων/νος Δερλός, όπου παρουσίασε στο κοινό το καλλιτεχνικό σχήμα. Την εκδήλωση επίσης παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, οι αντιδήμαρχοι Απ. Κυριαζής, Κων/να Μπένου, η Πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ κ. Κυρ. Παναγιωτοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μ. Ίφου, Β. Κατσιαούνης, Χρ. Παπαγεωργίου, Νικ. Γκατζόγιας, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Φαρσάλων κ. Β. Παύλου, της Τ.Κ. Σταυρού Δημ. Κωνσταντάκης εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής, καθώς και πλήθος κόσμου.

Δείτε βίντεο και στιγμιότυπα