Ξεκάθαρος στόχος με όπλο το οικογενειακό κλίμα για τον Ατρομήτου Βαμβακούς

Ακολουθώντας για ακόμη μια σεζόν την επιτυχημένη συνταγή, διατηρώντας τον ισχυρό κορμό, ο οποίος παρέμεινε ως έχει και με ελάχιστες προσθήκες σε συγκεκριμένες θέσεις, ο Ατρόμητος Βαμβακούς ευελπιστεί η φετινή σεζόν να συνοδευτεί και με την επιτυχία της ανόδου, και το πολυπόθητο παραπάνω βήμα.

Η σύμπνοια απόψεων ανάμεσα σε Διοίκηση και προπονητή, οι πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών αλλά και η σωστή δουλειά που γίνεται εδώ και αρκετό διάστημα με συγκεκριμένες βάσεις και σταθερές είναι όπως μας αποκάλυψαν οι άνθρωποι των μπλε τα στοιχεία στα οποία θα χτιστεί την νέα σεζόν η ομάδα του Ατρομήτου, σε συνδυασμό με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο ρόστερ.

Με λίγα λόγια και αρκετή διάθεση για δουλειά οι άνθρωποι της Βαμβακούς, θέτουν ξεκάθαρο στόχο και δείχνουν έτοιμοι να τον υλοποιήσουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Σκαρλάτος, ο προπονητής κ. Χρήστος Ανδρεόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου Αποστολής Βασιλόπουλος, Ηλίας Ξυνογαλάς και Αλέξανδρος Μακρής.

Δημήτρης Σκαρλάτος: “Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία σε όλες τις ομάδες.
Στόχος του Ατρομήτου είναι η άνοδος, αυτό θα επιδιώξουμε.
Στο τέλος πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε, καθώς πιστεύω ότι το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει είναι το μεγάλο όπλο μας σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά έχοντας πάνω από όλα υγεία στο τέλος πιστεύω ότι θα καταφέρουμε τον στόχο μας.”

Χρήστος Ανδρεόπουλος: “Η ομάδα είναι γεμάτη σε πολλές θέσεις, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το υλικό που υπάρχει και ουσιαστικά θα κινηθούμε για ακόμη μια προσθήκη.
Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει είναι ξεκάθαρα έργο των παιδιών με τους ανθρώπους που βρισκόμαστε γύρω τους να βοηθάμε σε αυτό.
Υπάρχει απόλυτη ταύτιση με την Διοίκηση της ομάδος, στόχος φέτος είναι η άνοδος και με την ποιότητα που έχουμε δείξει ότι διαθέτουμε σε συνδυασμό με το κλίμα πιστεύω ότι είναι τα μυστικά ώστε να θέσουμε τις βάσεις για την επίτευξη του στόχου μας”.

Αλέξανδρος Μακρής: “Αρχικά θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες.
Είμαι πολύ χαρούμενος που η Διοίκηση και ο προπονητής της ομάδος έκαναν τα πάντα ώστε αυτή η παρέα να παραμείνει ενωμένη και να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος φέτος είναι η άνοδος”.

Αποστόλης Βασιλόπουλος: “Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλες τις ομάδες.
Οι απαιτήσεις την φετινή σεζόν αυξάνονται και φέτος έχουμε ξεκάθαρο στόχο.
Πιστεύω ότι η παραμονή του κορμού της ομάδος, η σύμπνοια απόψεων μεταξύ όλων μας και οι άριστες σχέσεις που έχουμε είναι η κατάλληλη συνταγή ώστε να πετύχει η ομάδα το βήμα παραπάνω”.

Ηλίας Ξυνογαλάς: “Εύχομαι υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες.
Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην ομάδα του Ατρομήτου και στόχος μας είναι να παραμείνουμε δεμένοι και ενωμένοι μέχρι το τέλος, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί”.

Το μεταγραφικό παζάρι:
Έφυγαν: Βαΐος Ζητούνης.
Ήρθαν: Ηλίας Ξυνογαλάς.