Στην Ασπρόγεια Φαρσάλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Τιμόθεος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Κυριακής 26 Αυγούστου 2018 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μάρτυρος Φανουρίου του νεοφανούς και θα ομιλήσει στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Φανουρίου Τ.Κ. Ασπρόγειας Φαρσάλων.

Την Δευτέρα 27 Αυγούστου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίων Φανουρίου, Αποστόλου Κλεόπα και Ειρήνης Καρδίτσης.

Την Τρίτη 28 Αυγούστου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού, επί τη εορτή της αποτομής της τιμίας κεφαλής του προδρόμου και βαπτιστού Ιωάννου και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Παληουρίου.

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Τ.Κ. Προδρόμου.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τρίτη 28 Αυγούστου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Τ.Κ. Προδρόμου.

***

​Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου, την Κυριακή 26 Αυγούστου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων, καθότι πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Φανουρίου του ως άνω Ιερού Ναού.