Τριπλό μεταγραφικό “χτύπημα” για τους ροσονέρι

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων είχε σιγήσει στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, όμως οι ροσονέρι, αφότου αρχικά ανανέωσαν σχεδόν όλο το ρόστερ με συνοπτικές διαδικασίες, έκαναν δικούς τους τρεις ποδοσφαιριστές και συνεχίζουν την ενίσχυση τους.

Αρχικά ο Βασίλης Τσιάνακας θα παραμείνει και την νέα σεζόν στο τιμόνι της ομάδας. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αποχώρησε από το περσινό ρόστερ είναι ο Γιώργος Μακρυγιάννης ο οποίος θα συνεχίσει στην Μάνδρα.

Μάλιστα οι ροσονέρι ανακοίνωσαν και τις τρεις πρώτες προσθήκες τους. Ο λόγος για τους Άκη Νεμπεγλέρα, Θοδωρή Βαρσάμη και Γιώργο Θανόπουλο.

Ο Νεμπεγλέρας αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Πουρναρίου στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.
Επίσης έχει αγωνιστεί στον Κίσσαβο Συκουρίου με εμπειρίες και παραστάσεις από την Δ Εθνική κατηγορία.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεδομένα είναι ένα πολυεργαλείο στα χέρια του Βασίλη Τσιάνακα.

Ο Βαρσάμης αγωνίζεται ως δεξί μπακ χαφ και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Ελευθεραί.

Επίσης έχει φορέσει την φανέλα του Κίσσαβου Συκουρίου, του Μαυροβουνίου, της Δήμητρας Αγίας κ.α.

Η τρίτη προσθήκη των Χαλκιάδων είναι ο 22 χρόνος Γιώργος Θανόπουλος. Ο Θανόπουλος αγωνίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου.

Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σε ομάδα της Κομοτηνής, επίσης έχει φορέσει την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων, όντας συμπαίκτης τόσο με τον Βασίλη Τσιάνακα, όσο και με τον Τάκη Αντωνιάδη.

Σύσσωμη η Διοίκηση του Μεγάλου Αλέξανδρου τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.