Παρουσιάστηκε ο ανανεωμένος Αχιλλέας Φαρσάλων!

Η επίσημη παρουσίαση της ομάδος του Αχιλλέα Φαρσάλων για την νέα αγωνιστική σεζόν έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων την Πέμπτη 9 Αυγούστου.

Ο “νέος” Αχιλλέας Φαρσάλων, αποκαλύφθηκε στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και η χρονιά ξεκινάει με το πρώτο στάδιο να είναι αυτό του μονταρίσματος, καθώς ο μοναδικός “παλιός” που βρίσκεται στην ομάδα είναι ο Ντίνος Κατσανάκης.

Το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πλην του Χριστιανίδη ο οποίος έλειπε ελέω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Επίσης το παρών έδωσαν οι άνθρωποι της Διοίκησης του Αχιλλέα Φαρσάλων και ο υπεύθυνος του αγωνιστικού σχεδιασμού Νίκος Βούλγαρης.

Δηλώσεις εκ μέρους της Διοίκησης έκανε ο πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Αθανάσιος Λέφας.

Επίσης δηλώσεις έκανε ο προπονητής της ομάδος κ. Φεραίος Γιαννακός, οι ποδοσφαιριστές Ντίνος Κατσανάκης, Άρης Παυλόπουλος, Νίκος Μάντζαρης και Χρήστος Μπαταβάνης.

Επίσης δηλώσεις έκανε και ο υπεύθυνος του αγωνιστικού σχεδιασμού Νίκος Βούλγαρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Αθανάσιος Λέφας: “Αναλάβαμε ένα δύσκολο εγχείρημα, όπως είναι εύκολα αντιληπτό καθώς η ομάδα ξεκίνησε με ένα δελτίο ποδοσφαιριστή.

Η Διοίκηση καθημερινά γίνεται όλο και πιο ισχυρή και πλαισιώνεται από ανθρώπους με αγάπη για τον Αχιλλέα Φαρσάλων, σοβαρούς επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν όρεξη και διάθεση να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια.

Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα με κυρίαρχο το Φαρσαλινό στοιχείο και με πλάνο τριετίας.

Να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο και η ομάδα να παρουσιαστεί αντάξια των προσδοκιών και της Ιστορίας της.

Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα την στηρίζει και αυτό μας δίνει δύναμη να προχωράμε και να κάνουμε κάθε ημέρα και καλύτερη προσπάθεια.”

Φεραίος Γιαννακός: “Αρχικά θα ήθελα να δηλώσω ότι νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που θα βρεθώ εκ νέου στον πάγκο του Ιστορικού Αχιλλέα έπειτα από αρκετά χρόνια.

Η φετινή χρονιά θα είναι μεταβατική έπειτα από την περσινή σεζόν και τον υποβιβασμό από την Γ Εθνική, καθώς η ομάδα ξεκινάει σχεδόν από το μηδέν.

Η Διοίκηση έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, ώστε να πορευτεί η ομάδα.

Αυτό που επιχειρούν οι άνθρωποι της ομάδος να δημιουργήσουν είναι ένα πλάνο το οποίο τόσο εγώ όσο και ο κ. Λευτέρης Τέας το κατανοήσαμε πλήρως και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Ελπίζουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης της Διοίκησης.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική όπως αρμόζει στην Ιστορία και την δυναμική του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Αυτό που εγώ διαπίστωσα είναι ότι οι άλλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, δείχνουν αρκετό ζήλο και μεράκι για όλα τα ζητήματα της ομάδος.

Σύμμαχος είναι το βαρύ όνομα του Αχιλλέα Φαρσάλων και φυσικά ο κόσμος του ο οποίος πάντοτε βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και βοηθάει συνεχώς δείχνοντας την αγάπη του.

Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα , όπως κάνει όλα τα χρόνια.

Χρειάζεται χρόνος, εμπιστοσύνη και στήριξη από όλους ώστε αυτό το πλάνο να πάρει σάρκα και οστά και να γίνει πετυχημένο, βάσει των αγωνιστικών αποτελεσμάτων.

Μεταγραφικά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το ρόστερ, βρισκόμαστε σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές και ευελπιστούμε να έχουμε εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών.”

Νίκος Βούλγαρης: “Η φετινή χρονιά είναι μια χρονιά μεταβατική σε πολλά επίπεδα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Ξεκινά μια νέα Διοίκηση, μια ομάδα νέα με νέους στόχους, νέα όνειρα και φιλοδοξίες.

Αρχικός στόχος μας είναι ένα κράμα Φαρσαλινών νέων ποδοσφαιριστών οι οποίοι με κάποιες προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών θα πλαισιώσουν την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Επιλέξαμε ένα τεχνικό δίδυμο το οποίο έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στις ομάδες που έχει εργαστεί και είχαν κοινή φιλοσοφία με αυτή που έχει ο Αχιλλέας Φαρσάλων.

Το θετικό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Διοίκηση που τρέχουν για όλα τα θέματα, με σύμπνοια, κοινό στόχο και ξεκάθαρες αρμοδιότητες.

Ευελπιστώ και πιστεύω ότι αυτό το νέο μοντέλο του Αχιλλέα Φαρσάλων θα πετύχει, θα παρουσιαστεί μια ομάδα με σωστές ποδοσφαιρικές βάσεις και αγωνιστικό πλάνο αντάξιο της Ιστορίας και της δυναμικής του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα δείχνοντας την στήριξη και την αγάπη του.”

Ντίνος Κατσανάκης: “Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες.

Εμείς είμαστε μια ομάδα που τώρα χτίζεται από την αρχή μια εξ ολοκλήρου καινούργια ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές κατά βάση.

Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από όλους από την Διοίκηση τον κόσμο της ομάδος όλοι κάνουν προσπάθεια και εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πρέπει να πρωταγωνιστεί έχει Ιστορία και μεγάλη δυναμική και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας.”

Νίκος Μάντζαρης: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων και ευχαριστώ την Διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη τους.

Ευχή όλων μας είναι αρχικά να υπάρχει υγεία, να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους μας με δουλειά, προσήλωση στον στόχο και σωστό τρόπο λειτουργίας.”

Άρης Παυλόπουλος: “Είμαστε μια ομάδα καινούργια και προσπαθούμε να δέσουμε και να δουλέψουμε σωστά όλοι μαζί.

Έχουμε ένα ικανότατο τεχνικό δίδυμο.

Υπάρχουν νέα παιδιά με όρεξη και διάθεση για ποδόσφαιρο και σε συνδυασμό με κάποιους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές και μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό.

Ο κόσμος είναι δίπλα στον Αχιλλέα Φαρσάλων, στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις του όπως βρίσκεται πάντα, οι άνθρωποι της Διοίκησης είναι συνεχώς δίπλα μας και υπάρχει πολύ θετικό κλίμα, εύχομαι υγεία σε όλους και καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες.”

Χρήστος Μπαταβάνης: “Αρχικά να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία σε όλες τις ομάδες.

Όσο αναφορά τον Αχιλλέα Φαρσάλων είμαστε μια νέα ομάδα που ξεκινά με νέες βάσεις.

Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι άργησε λίγο ο σχεδιασμός όμως υπάρχει σωστή οργάνωση σε όλους τους τομείς, με ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά την ομάδα και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Έχουμε ένα πολύ ικανό τεχνικό δίδυμο και στόχος μας είναι αρχικά η σωστή αγωνιστική συμπεριφορά με βάσεις και αρχές.
Από εκεί και έπειτα κάθε αγωνιστική θα κοιτάζουμε το καλύτερο δυνατό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.”