Στα κιτρινόμαυρα ο Χριστιανίδης

Ακόμη μια προσθήκη που θα προδώσει ποιότητα και εμπειρία ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τον Χρήστο Χρισιανίδη.

Ο Χριστιανίδης είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως δημιουργικός εξτρέμ και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα της Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Α ΕΠΣ Δράμας.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση των “Μυρμιδόνων”

“Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Χριστιανίδη ο οποίος την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο Χριστιανίδης είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως δημιουργικός εξτρέμ και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα της Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Α ΕΠΣ Δράμας.

Ο Χριστιανίδης φορούσε για 4 χρόνια την φανέλα της Ακρίτα με την οποία κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα.

Ο Χρήστος ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ 20 του Αγροτικού Αστέρα ο οποίος αγωνιζόταν στην Β Εθνική κατηγορία.

Αργότερα φόρεσε την φανέλα της Κ 20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Μετέπειτα μεταγράφηκε στην ομάδα του Γ.Σ Προστοτσάνης με τον οποίο αγωνίστηκε στην Δ και την Γ Εθνική κατηγορία.

Σύσσωμη η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων καλωσορίζει τον Χρήστο στην ομάδα μας και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.”

Ο Χριστιανίδης στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδος του Αχιλλέα Φαρσάλων δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος τα εξής:

«Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που θα φορέσω την φανέλα του Ιστορικού Αχιλλέα Φαρσάλων, ο οποίος είναι ένα σωματείο με μεγάλη Ιστορία, κόσμο που αγαπάει την ομάδα και ανθρώπους που βρίσκονται συνεχώς δίπλα στην ομάδα.

Προσωπικά για πρώτη φορά θα αγωνιστώ σε ομάδα εκτός της Βόρειας Ελλάδος και στόχος μου είναι να πετύχω με την φανέλα του Αχιλλέα όλους τους στόχους που έχει θέσει ο Σύλλογος.»