Νέα εποχή για τον Γ.Σ. Φαρσάλων!!!

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων αλλάζει εποχή και ονομασία καθώς πλέον θα έχει χορηγό στην επίσημη ονομασία της ομάδος.
Αυτός θα είναι η επιχείρηση της πόλης των Φαρσάλων Krousta Cafe & Restaurant.

Έτσι πλέον η επίσημη ονομασία της ομάδος θα είναι Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta Cafe & Restaurant.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων:
“Ισχύς εν τη ενώσει”

“Η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων και το Cafe & Restaurant Krousta ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους και κατά συνέπεια την μετονομασία της ομάδος για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν σε Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta Cafe & Restaurant.
Η επιχείρηση Krousta χαρακτηριστικά της οποίας είναι η ποιότητα και η ομαδικότητα, γίνεται ο κύριος και βασικός χορηγός του Γ.Σ. Φαρσάλων, ενισχύοντας το όραμα και την φιλοσοφία της ομάδας.
Ταυτόχρονα συμβάλλει στην προαγωγή των αξιών και των αρχών του αθλητισμού, ενώ συνάμα προωθεί ένα ποιοτικό και υγιεινό τρόπο ζωής μέσα από ένα πρόγραμμα κοινών με τον Γ.Σ. Φαρσάλων δράσεων, οι οποίες θα υλοποιηθούν κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους.”

Η πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta κ. Έρη Σιώμου δήλωσε:

“Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την επιχείρηση Krousta.

Είναι ένα νέο ξεκίνημα για τον Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta με το οποίο δίνεται η απαραίτητη ώθηση ώστε να πετύχουμε, φυσικά μέσω της συνεργασίας αυτής, τους στόχους μας, οι οποίοι ξεκινούν βέβαια από την προώθηση των αξιών και των ιδεών του αθλητισμού.

Για εμάς το σημαντικότερο όλων είναι να συμβάλουμε στην καλλιέργεια εννοιών όπως συνεργασία, ομαδικότητα, ευγενής άμιλλα και σεβασμός.

Η αρχή έγινε.”

Ο ιδιοκτήτης των καφέ εστιατορίων Krousta & Krousta Summer κ. Χρήστος Τσαπραΐλης ανέφερε:

“Η σημερινή απόφαση για κοινή συνεργασία με την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων έχει για εμένα ιδιαίτερη σημασία, γιατί ως παλιός παίκτης του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων, εμπλέκομαι πλέον ενεργά με τον Σύλλογο που αγαπώ και που αποτελεί παράδειγμα στον χώρο του αθλητισμού.

Το γεγονός λοιπόν ότι το όνομα της επιχείρησης μου Krousta συνδέεται και συνοδεύει από αυτή την στιγμή, την ομάδα που υπηρέτησα ως αθλητής είναι για εμένα προσωπικά πολύ μεγάλη τιμή.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας θα προσπαθήσουμε ως Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta να οργανώσουμε ένα πρόγραμμα κοινών δράσεων που στόχο θα έχουν να κάνουμε το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα ως το πιο αξιόπιστο μέσο για την δημιουργία προσωπικοτήτων με κοινωνικές ευαισθησίες αλλά και ιδεώδη όπως ευγενής άμιλλα και ομαδικότητα και φυσικά να προωθήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Η επιχείρηση Krousta Cafe & Restaurant στηρίζεται πολύ στην ποιότητα και την ομαδικότητα.

Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα για να στηρίξουμε μια ποιοτική συνεργασία με τον Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta Cafe & Restaurant”