Μεταγραφών συνέχεια με Σαμαρά για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Την δεύτερη μεταγραφή του μέσα σε λίγες ώρες ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος έπειτα από τον Χριστιανίδη τα βρήκε σε όλα με τον 22 χρόνο κεντρικό αμυντικό Τάσο Σαμαρά.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Αχιλλέα Φαρσάλων:

Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Τάσο Σαμαρά. Ο Σαμαράς είναι 22 ετών και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα της Δήμητρας Γιαννούλης.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Λάρισας, μετέπειτα αγωνίστηκε στην ομάδα του Ελευθεραί, τον Ηρακλή Λάρισας, τον Αετό Μακρυχωρίου ενώ μετέπειτα μεταγράφηκε στην ομάδα του Φαλανιακού και εν συνεχεία στην Δήμητρα Γιαννούλης στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδος μας καλωσορίζει τον Τάσο στην ομάδα μας και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος του Αχιλλέα ανέφερε τα εξής:

“Ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλη Ιστορία, δυναμική και πολύ βαριά φανέλα. Νιώθω μεγάλη τιμή που θα ανήκω και εγώ στην μεγάλη οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες και εμείς να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.