Ολυμπιακός Αμπελίας για υψηλές πτήσεις!

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες την προετοιμασία του εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία.

Την Τρίτη 7 Αυγούστου έλαβε χώρα ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση της ομάδος στο γήπεδο της Αμπελιάς.
Με χαμόγελο, ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά και έτοιμοι όλοι στον απόλυτο βαθμό σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας ημέρα την δουλειά, άλλωστε ο πρωταθλητισμός απαιτεί θυσίες και στον Ολυμπιακό είναι όλοι απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχει η ομάδα τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία του Νομού Λάρισας.

Η πρώτη ημέρα προπόνησης συμπεριλάμβανε τρέξιμο, κάποιες ασκήσεις με την μπάλα και τελείωσε με ένα οικογενειακό δίτερμα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Αμπελιάς ήταν πραγματικό χαλί, ενώ τόσο οι χώροι των αποδυτηρίων όσο και οι κερκίδες ήταν σε άψογη κατάσταση και αυτό οφείλεται σε τρεις ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά δίπλα στην ομάδα και τρέχουν όλα αυτά τα λειτουργικά ζητήματα τα οποία είναι μείζονος σημασίας.

Ο λόγος για τους Κώστα Σταμόπουλο, Ηλία Ακρίβο και Δημήτρη Πελεκούδα.

Στις πρώτες τους δηλώσεις οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Αμπελιάς, έδειξαν ότι ο στόχος είναι ξεκάθαρος, ο καθείς δείχνει να αντιλαμβάνεται τον ρόλο του και όλοι μαζί δείχνουν έτοιμοι για την νέα απαιτητική σεζόν.
Από πλευράς Διοίκησης δηλώσεις έκανε ο αντιπρόεδρος της ομάδος κ. Άρης Θλιβερός.

Μετέπειτα μίλησε ο προπονητής της ομάδος κ. Αχιλλέας Τσιβόπουλος, ενώ από πλευράς ποδοσφαιριστών δηλώσεις έκαναν οι Κωνσταντίνος Κιούσης, Μίμης Κουρούκας, Θοδωρής Γεωργούλας, ο Κώστας Γαρουφαλίας και ο Γιώργος Κυριάκος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού:

Άρης Θλιβερός: “Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή σεζόν με υγεία σε όλες τις ομάδες. Αναφορικά με την ομάδα μας, στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός με σωστό ποδόσφαιρο, υγιή συνθήκες και χωρίς έξτρα πίεση. Φέτος είχαμε όλο το χρονικό περιθώριο να προετοιμαστούμε κατάλληλα και στον τομέα των μεταγραφών και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.”

Αχιλλέας Τσιβόπουλος:  “Ξεκίνα μια χρονιά με μεγάλους στόχους για την ομάδα. Ο στόχος μας είναι ο καθαρός πρωταθλητισμός με σωστό ποδόσφαιρο. Η ομάδα ενισχύθηκε με μεταγραφές ουσίας με έμπειρους ποδοσφαιριστές αλλά και νέα φιλόδοξα παιδιά, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν για δεύτερη χρονιά. Φέτος είχαμε όλο τον χρόνο μπροστά μας, ώστε να στήσουμε σωστά την ομάδα και να κάνουμε το πλάνο μας.
Εύχομαι σε όλες τις ομάδες υγεία, χωρίς τραυματισμούς και καλή αγωνιστική σεζόν.”

Κώστας Κιούσσης: «Θέλω καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία. Είμαι μία ακόμη χρονιά εδώ στον Ολυμπιακό Αμπελιάς και θέλω να ευχαριστήσω πολύ την διοίκηση και τον προπονητή που είμαι ακόμα εδώ. Ευελπιστώ μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, να πρωταγωνιστήσουμε με τους παίκτες που πήραμε, τα παιδιά που είμαστε από πέρυσι στην Α΄1 και ότι καλύτερο εύχομαι σε όλα τα παιδιά.»

Θοδωρής Γεωργούλας: «Καταρχήν να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς με υγεία. Φέτος στην ομάδα ήρθαν πολλά καινούργια πρόσωπα. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε. Θέλουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο στο Α΄ τοπικό. Από εκεί και πέρα με σκληρή δουλειά και υπομονή, ευελπιστούμε το καλοκαίρι να είμαστε μια από τις τρεις ομάδες που θα είμαστε στην επόμενη κατηγορία.»

Μίμης Κουρούκας: «Να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά και όλη την ομάδα να έχουμε μια καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους μας. Στόχοι τους οποίους ο πρόεδρος και ο προπονητής σε συνεργασία έχουν θέσει πολύ ψηλά με τις μεταγραφές που κάνανε και με το ήδη υπάρχον υλικό που είχε η ομάδα. Όσον αφορά εμένα προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι εδώ πέρα γιατί που δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά με έναν άνθρωπο που σέβομαι και εκτιμώ πάρα πολύ, τον προπονητή της ομάδας κ. Αχιλλέα Τσιβόπουλο. Θα προσπαθήσω και εγώ από πλευράς μου να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.»

Κώστας Γαρουφαλιάς: «Ήρθα σε μια ομάδα που πιστεύω ότι για φέτος έχει υψηλούς στόχους. Εύχομαι υγεία σε όλα τα σωματεία, να έχουμε μια καλή χρονιά και εμείς και όλες οι ομάδες και πιστεύω να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται.»

Γιώργος Κυριάκος: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό Αμπελιάς, καθώς πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη και υγιέστατη ομάδα που όλα δουλεύουν ρολόι.

Εύχομαι υγεία, καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς σε όλες τις ομάδες.

Ο δικός μας στόχος είναι η άνοδος, σε κάθε αγώνα πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο με ξεκάθαρο στόχο την νίκη και μόνο, ώστε στο τέλος να χαμογελάσουμε όλοι μαζί.”

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Κυριάκος (Μελισσοχώρι, Γεωργούλας Μ., Κολοβός Ν. (Φαλανιακός), Κολοβός Κ. (Σμόλικας Φαλάνης), Γκρίτζας (Γόννοι), Αγγέλης (Συκούριο), Γαρουφαλιάς (Ομάδα Θεσ/νίκης), Σελήνης (Λάρισα 2012), Κουρούκας (Α.Ο. Ελευθερών), Καμβούκος (Ομάδα Θεσσαλονίκης).

Έφυγαν: Μαγαζιώτης, Δομανόλδος (Ομάδα Λήμνου), Κουρμπάτι (Δόξα Αργυροπουλίου), Κριεμάδης (Ομάδα Λειβαδιάς), Καλπίας (Σμόλικα Φαλάνης), Παλαμίδας.

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού Αμπελιάς ευχαριστεί θερμά το καφέ “Jam” στον Βόλο και τον υπεύθυνο του καταστήματος και συγχωριανό κ. Θάνο Παναγιωτόπουλο για την χορήγηση του αθλητικού υλικού στην ομάδα.