Ευκαιρία στα νιάτα και μια επιστροφή για την Νίκη Κρήνης

Η Νίκη Κρήνης ανακοίνωσε τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της καθώς ενέταξε στο δυναμικό της τον φέρελπι 17 χρόνο Νίκο Στεργίου ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Πηνειού Λάρισας και τον πολύπειρο Αλέξανδρο Πράπα ο οποίος είχε αγωνιστεί και την σεζόν 2015-16 στην ομάδα της Νίκης Κρήνης ο οποίος επίσης ανήκε μέχρι πρότινος στην ομάδα του Πηνειού.
Ο Στεργίου αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου τόσο ως αμυντικό χαφ, όσο και ως δημιουργός, ενώ ο Πράπας αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Διοίκησης των μπλε.

“Η Νίκη Κρήνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 17χρονου Νίκου Στεργίου, από την ομάδα του Πηνειού. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες του Προμηθέα και Ανθούπολης, ενώ στη συνέχεια πήγε στην ομάδα του Πηνειού, όπου και αποκτήθηκε από εμάς. Πέρυσι πήρε το βάπτισμα του πυρός στα τοπικά πρωταθλήματα έχοντας μάλιστα και αρκετές συμμετοχές ως βασικός. Η θέση που αγωνίζεται είναι σαν αμυντικό χαφ, αλλά και ως 10αρι.
Τα πρώτα του δείγματα τα είδαμε στην Κρήνη, αφού συμμετείχε σε 2 φιλικά που έδωσε η ομάδα μας μετά το πέρας του τελευταίου πρωταθλήματος και στα οποία μας έπεισε απόλυτα.
Για όσους γνωρίζουν πρόκειται για μία αντίστοιχη περίπτωση Αλεξανδράκη, που δεν εμπεριέχει κανένα ρίσκο, αλλά η ετοιμότητά του φτάνει το 100%.
Νίκο σε καλωσορίζουμε στην Κρήνη,και ευχόμαστε να είσαι υγιής τα υπόλοιπα θα έρθουν.”

“Η Νίκη Κρήνης ανακοινώνει την συμφωνία με τον center back Αλέξη Πράπα.
Ο Αλέξης αποκτήθηκε από τον Πηνειό Λάρισας και επιστρέφει στην ομάδα μας για να ολοκληρώσει ότι άφησε στη μέση την σεζόν 2015-16, όταν ανήκε και πάλι στο έμψυχο δυναμικό μας!
Αλέξανδρε καλωσόρισες “σπίτι” σου, και σου ευχόμαστε με υγεία να βοηθήσεις στην σταθερά ανοδική πορεία της ομάδας μας και εντέλει την επίτευξη του στόχου μας.”