Ξεκίνησε ο Πολιτιστικός Αύγουστος με την θεατρική παράσταση «Υπόσχεση Γάμου»

Πρεμιέρα έκανε χθες (03/08) ο Πολιτιστικός Αύγουστος στα Φάρσαλα με το Θέατρο Όψεις από την Καρδίτσα και την θεατρική παράσταση “Υπόσχεση Γάμου” στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης.

Πριν την έναρξη της παράστασης ο πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού (ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ) του Δήμου Φαρσάλων κ. Κωνσταντίνος Δερλός αναφερόμενος στο πρόγραμμα του Πολιτιστικού Αύγουστου στο τι πρόκειται να δούμε, έκανε λόγο οτι θα πραγματοποιηθούν εως την 31η Αυγούστου, 22 εκδηλώσεις στα Φάρσαλα αλλά και στις περισσότερες τοπικές κοινότητες του Δήμου μας.

Η δημιουργική Ομάδα του Θεάτρου Όψεις προετοίμασε μια πραγματικά εντυπωσιακή παράσταση με σκηνικά και κοστούμια εποχής, μουσική, χορογραφίες, με πολλές ατάκες και άφθονο γέλιο.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ

Η Κυρία Πομπωνία, μια εύθυμη γυναίκα, στα σαράντα της ερωτεύεται ένα  γοητευτικό συνταγματάρχη με τον οποίο έχει δεθεί με Υπόσχεση Γάμου και αρχίζει να  μεταμορφώνεται για να τον παντρευτεί, προσπαθώντας να αποκαταστήσει ταυτόχρονα με γάμο τις δυο ανιψιές της, τον μάγειρά της και την υπηρέτρια , δημιουργώντας  κωμικές καταστάσεις!

Τους ρόλους ερμήνευσαν: Παύλος Βησσαρίου-Λίλα Νταντάμη-Γωγώ Σακκά-Ντίνος Παπαοικονόμου-Μαρία Ρηγαδοπούλου-Γιώργος Μαφούνης-Βερόνικα Μπακόλα.