ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: Ρήξη και σύγκρουση με τα κατεστημένα συμφέροντα που γιγάντωσαν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ

«Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα»! Αυτό φαίνεται ότι είναι, δυστυχώς, το μάθημα που δίνει στην κοινωνία η Αξιωματική Αντιπολίτευση, σύμφωνα με την απάντηση που έδωσαν από κοινού στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας οι δύο βουλευτές Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, κ. κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας.

Επιλέγοντας να μην επιχειρηματολογήσουν ενάντια σε κανένα από τα ζητήματα που έθεσε το Γραφείο Τύπου του κόμματος, επιδόθηκαν σε μια επανάληψη της επαίσχυντης κριτικής που ασκεί η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τις πρώτες μέρες ακόμα της ανείπωτης τραγωδίας στο Μάτι Αττικής.

Μιας κριτικής που δεν διστάζει να πατήσει επί άταφων ακόμα πτωμάτων, αρκεί να πλήξει για εντελώς μικροκομματικούς – ψηφοθηρικούς λόγους την Κυβέρνηση. Με μία επιχειρηματολογία που βασίζεται στην παραποίηση της πραγματικότητας, την εκμετάλλευση καταφανέστατων  fake news που διαψεύδονται λίγα λεπτά μετά την ανάρτησή τους στο διαδίκτυο και σε ρόλο ουραγού των γνωστών και μη εξαιρετέων Μέσων Ενημέρωσης που δεν στηρίζουν απλά τη Νέα Δημοκρατία, αλλά οι ιδιοκτήτες τους αποκαλούν δημόσια την Κυβέρνηση, «χούντα».

Παράλληλα, οι κ. κ. Χαρακόπουλος και Κέλλας, επιμένουν σε μία δίκη προθέσεων στα όρια του αφορισμού. Τους ενδιαφέρει να εστιάσουν απλά στον τρόπο με τον οποίο η Πολιτεία διαχειρίστηκε το συγκεκριμένο φαινόμενο, αγνοώντας τα πραγματικά αίτια για την καταστροφή που αυτό προκάλεσε, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να απολογηθούν για τα έργα και τις ημέρες των δικών τους κυβερνήσεων!

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει και στην πράξη ότι αυτό που απαιτείται σήμερα είναι η ρήξη και η σύγκρουση με κάθε κατεστημένο συμφέρον που οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ έκαναν το παν για να γιγαντωθεί, με αποτέλεσμα τον πρόσφατο όλεθρο στο Μάτι.

Παράλληλα, αφήνει στην κοινωνία να κρίνει την στάση αυτών που ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για την επανεκλογή τους, όπως οι κ. κ. Χαρακόπουλος και Κέλλας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ