Στην ΧΑΝΘ ο φέρελπις Φαρσαλινός μπασκετμπολίστας Λεωνίδας Ντίνος

Ο φέρελπις μπασκετμπολίστας Λεωνίδας Ντίνος, βρήκε νέα μπασκετική στέγη, καθώς ανακοινώθηκε από την ομάδα της ΧΑΝΘ.
Ο Ντίνος ο οποίος ήταν αρχηγός της Κ21 του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα των μπλε στην Β Εθνική κατηγορία, θα βρίσκεται πλέον στην Θεσσαλονίκη για τις σπουδές του και έτσι η επόμενη ομάδα του θα είναι η ΧΑΝΘ.

Η ανακοίνωση:

«Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. εντάσσοντας στο δυναμικό της τον 18χρονο Ντίνο Λεωνίδα προερχόμενο από τον ΓΣ Φαρσάλων.

Πρόκειται για ένα ταλαντούχο γκάρντ με συμμετοχή στα κλιμάκια Εθνικών ομάδων και με ιδιαίτερα έντονη παρουσία τόσο στο τμήματα υποδομής του ΓΣ Φαρσάλων όσο και στην αντρική ομάδα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Ντίνος Λεωνίδας ήταν εκ των στυλοβατών της ομάδας και πέρσι αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής θεωρήθηκε ως η αποκάλυψη της διοργάνωσης (σε όμιλο του Βορρά).

Η Χ.Α.Ν.Θ. εύχεται καλή επιτυχία στο νέο μέλος της οικογένειας της.»

Ο ίδιος ο μπασκετμπολίστας σε επικοινωνία που είχαμε ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια και ευχήθηκε τα καλύτερα στον Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, όλους τους ανθρώπους του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων, καθώς είναι η ομάδα που με ανέδειξε και με βοήθησε να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Συγκεκριμένα θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους προπονητές που συνεργάστηκα μαζί τους, τόσο από την ομάδα της Κ21 τους Σωτήρη Ρίζο και Γιώργο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος με στήριξε από την πρώτη στιγμή και μου έδωσε τα φόντα και τις βάσεις ώστε να μπορώ πλέον να ασχολούμαι επαγγελματικά με αυτό που αγαπάω, το μπάσκετ, όσο και από την ανδρική ομάδα τους Μάκη Αλεξίου, Θρασύβουλο Λιάγκα, Στεφάνο Πέρκο και Χάρη Φόρο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τόσο τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Λεωνίδα Γκόβαρη όσο και την νέα πρόεδρο κ. Σιώμου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Διοίκησης και τους συμπαίκτες μου. Εύχομαι στην ομάδα του Γυμναστικού τα καλύτερα και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Επίσης η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά τον Λεωνίδα Ντίνο για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του και να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.