Ολοκληρώνεται το μεταγραφικό «πάζλ», ξεκινάει προετοιμασία ο Ολυμπιακός Αμπελιάς

Το μεταγραφικό… «πάζλ» του Ολυμπιακού Αμπελιάςέχει φτάσει σχεδόν στο τέλος του με τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων να έχουν φτάσει ήδη τις έξιπροσθήκες, ενώ με δυο ακόμη ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με το τελικό ναι να είναι πολύ κοντά.

Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός Αμπελιάς έντυσε μέχρι στιγμής στα ερυθρόλευκα τους Χρήστο Σελήνη, Μίμη Κουρούκα, Γκρίτσα Νίκο και Γαρουφαλιά Κώστα οι οποίοι προστέθηκαν στους Μάκη Γεωργούλα και Νίκο Κολοβό οι οποίοι είχαν ανοίξει τον «χορό» των μεταγραφών.

Ο Χρήστος Σελήνης είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ – χαφ.

Την περσινή σεζόν ο Σελήνης φορούσε την φανέλα της Λάρισας 2012 στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις φανέλες του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, του Λαρισαϊκού κ.ά.

Η παρουσία του στους «ερυθρόλευκους» αναμένεται νασυμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.

Ο Μίμης Κουρούκας είναι28 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.

Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Ελευθεραίενώ ο κ. Αχιλλέας Τσιβόπουλος έχει συνεργαστεί εκ νέου με τον υψηλόσωμο επιθετικό στην κοινή τους θητεία στον Άρη Κουλουρίου.

Ο πρώην παίκτης του Ελευθεραί με την εμπειρία του και την ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Γαρουφαλιάς είναι 23 ετών αγωνίζεται ως δεξί μπακ – χαφ και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σε ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Α ΕΠΣ Μακεδονίας όπου και σπούδαζε.

Κατά το παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Αστραπής Νέας Πολιτείας και του Ηρακλή Λάρισας.

Τέλος ο Νίκος Γκρίτσας ήρθε στους ερυθρόλευκους από την ομάδα του Ολύμπου Γόννων, όπου και αγωνιζόταν την περσινή σεζόν.

Ο Γκρίτσας είναι 33 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Επίσης οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Αμπελιάς είναι σε προχωρημένες επαφές με τους Δημήτρη Αγγελή ο οποίος είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός με τελευταία του ομάδα να είναι ο Κίσσαβος Συκουρίουστην Α ΕΠΣΛ κατηγορία και Βαγγέλη Καμβούκο ο οποίος είναι 21 ετών, αγωνίζεται επίσης ως κεντρικός αμυντικός και ήταν συμπαίκτης του Γαρουφαλία σε ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όπως είναι απόλυτα κατανοητό οι ερυθρόλευκοι δυναμώνουν αισθητά με αυτές τις προσθήκες και δείχνουν πιο δυνατοί και έτοιμοι για το πολυπόθητο παραπάνω βήμα.

Η προετοιμασία της ομάδος αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη 07/08 (18:30) στο γήπεδο της Αμπελιάς.

Ο κ. Αχιλλέας Τσιβόπουλος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και είναι έτοιμος να σηκώσει μανίκια και να πιάσει δουλειά, ώστε να «δέσει» τους νέους ποδοσφαιριστές με τον ήδη υπάρχον κορμό και ο Ολυμπιακός να ξεκινήσει για… υψηλές πτήσεις.