Εμπειρία στα γρανάζια του Αχιλλέα με Παυλόπουλο!

Εμπειρία και παραστάσεις προσέθεσε στα γρανάζια του ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τον Άρη Παυλόπουλο.

Ο Παυλόπουλος αγωνίζεται κυρίως στην νευραλγική θέση του κέντρου, ενώ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν και ως κεντρικός αμυντικός και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Κίσσαβου Συκουρίου.

Ο 34 χρόνος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη Λάρισας, ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Αετό Μακρυχωρίου στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία.

Την επόμενη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας για μια σεζόν.
Μετέπειτα αγωνίστηκε στην ομάδα του Μαχητή Τερψιθέας για δύο σεζόν, με την οποία κατέκτησε την άνοδο από την Α ΕΠΣΛ κατηγορία, στην Γ Εθνική.

Έπειτα από τις δύο αυτές σεζόν επέστρεψε στον Αετό Μακρυχωρίου στον οποίο και αγωνίστηκε για τρία χρόνια.

Ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Κίσσαβου Συκουρίου.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με αρκετές εμπειρίες και παραστάσεις από την μεγάλη κατηγορία του Νομού Λάρισας ο οποίος αν μη τι άλλο θα δώσει λύσεις και εμπειρία στο τεχνικό δίδυμο των κιτρινόμαυρων.
Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου τον καλωσορίζει στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε τα εξής:

“Είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων. Ο Αχιλλέας Φαρσάλων έχει τεράστια δυναμική, έχει κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει και η ομάδα δουλεύει πάντα σε πρότυπα υψηλότερα, έχοντας την τεχνογνωσία και τις εμπειρίες. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω αυτό που έκανα σε όλες τις ομάδες, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών.
Εύχομαι υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους.”