Τοποθέτηση του Εκπροσώπου της Διοικούσας Επιτροπής κ. Θανάση Λέφα

Την Τρίτη 31/7 Ιουλίου αναμένεται να λάβει χώρα η Γενική Συνέλευση της Διοικούσας Επιτροπής του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Η συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Φαρσάλων, στις 21:00 μ.μ.

O Εκπρόσωπος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Θανάσης Λέφας, τοποθετήθηκε δημόσια αναφορικά με το πλάνο της Διοικούσας Επιτροπής και την επικειμένη συνέλευση.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Με αφορμή την σημερινή γενική συνέλευση θα ήθελα να τοποθετηθώ δημόσια αναφέροντας τα εξής:

Η Διοικούσα Επιτροπή Σωτηρίας του Αχιλλέα Φαρσάλων δημιουργήθηκε έπειτα από πιέσεις από τον κόσμο της ομάδος, ώστε να δοθεί τέλος στο Διοικητικό αδιέξοδο που είχε επέλθει ο Σύλλογος έπειτα από την παραίτηση της προηγούμενης Διοίκησης.

Σκοπός μας είναι η συνέχιση της λειτουργίας του Ιστορικού Συλλόγου σε ερασιτεχνικά πρότυπα, με στόχο η ομάδα να πλαισιωθεί από ποδοσφαιριστές της Επαρχίας Φαρσάλων με κεντρική ιδέα, ύστερα από τρία χρόνια να αποτελείται η ομάδα από Φαρσαλινούςποδοσφαιριστές.

Διοικητικά στόχος μας είναι η διαχείριση των εσόδων της ομάδος, με ευλάβεια διατηρώντας τους ήδη υπάρχοντες χορηγούς του Συλλόγου και δημιουργώντας μιά επιτροπή υπεύθυνη να βρει όσο το δυνατόν περισσότερους χορηγούς – συνεργάτες, ώστε να βοηθήσουν οικονομικά, κατανοώντας το πλάνο τριετίας που έχουμε καταστρώσει.

Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης των παραγόντων και τον τρόπο Διοίκησης ώστε κανείς από αυτούς που ασχολούνται με την ομάδα να μην ματώνει οικονομικά και να υπάρχει Διοικητική συνέχεια και ομαλότητα.

Επίσης ιδιαίτερα σημαντική είναι η συσπείρωση του απλού φιλάθλου του Αχιλλέα Φαρσάλων, γύρω από την ομάδα, συμμετέχοντας ενεργά, για αυτό και καλώ όλους τους φιλάθλους μας να δώσουν το παρών στην γενική συνέλευση και τους παρακαλώ να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας που είναι το κύριο έσοδο του Συλλόγου.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι για εμάς και η σχέση με την Δημοτική αρχή, πιστεύοντας ότι ο Δήμος είναι ο μεγαλύτερος στρατηγικός συνεργάτης.

Έτσι θα ορίσουμε άμεσα ένα ραντεβού με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Άρη Καραχάλιο, ώστε να τεθούν τα προβλήματα του Συλλόγου.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Καραχάλιο ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον και στήριξε την προσπάθεια της Επιτροπής.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πρώην παράγοντες της ομάδος, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και μας ενίσχυσαν οικονομικά, από την πρώτη στιγμή, καθώς και το αδελφικό σωματείο της ΑΕΦ και τον πρόεδρο κ. Άλκη Γκαβογιάννη ο οποίος είναι εγγυητής αυτής της προσπάθειας.

Τον Νίκο Βούλγαρη ο οποίος μέχρι πρότινος τίμησε με την αγωνιστική παρουσία του την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, όντας και εκ των αρχηγών της ομάδος και πλέον ανέλαβε να βοηθήσει τον Σύλλογο στον αγωνιστικό σχεδιασμό, όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής.

Στην γενική συνέλευση θα παρουσιαστεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το Διοικητικό και αγωνιστικό πλάνο, οι νέοι προπονητές της ομάδος και ο Δημήτρης Ζιώγας.

Η παρουσία όσων αγαπούν τον Σύλλογο είναι σημαντική.

Με τιμή

Θανάσης Λέφας, εκπρόσωπος Διοικούσας Επιτροπής ΑΟΦ ΑΧΙΛΛΕΥΣ.