Το επιμελητήριο Λάρισας στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Λάρισας σας ενημερώνει ότι πρόκειται να συμμετάσχει στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης που διοργανώνεται από την HELEXPO στις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO βρίσκεται στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, με εύκολη πρόσβαση από κάθε σημείο της πόλης και με όλα τα μέσα μεταφορά. Με εμπορικές και καταναλωτικές εκθέσεις που πραγματοποιούνται με επιτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, χάρη στις άρτια εξοπλισμένες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει και με εκθεσιακούς χώρους ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αποτελεί τον σημαντικότερο φορέα διοργάνωσης εκθέσεων στην Ελλάδα από το 1926. Εκεί που χτυπά η ιστορία της πόλης, δίπλα στο Βυζαντινό και στο Αρχαιολογικό Μουσείο, τα Διεθνή Συνεδριακά Κέντρα της ΔΕΘ HELEXPO προσελκύουν πλήθος συνεδριακών δραστηριοτήτων.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 83η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Λάρισας. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2410 255388.