Άστεγος μοίραζε βιογραφικά στον δρόμο και δέχθηκε 200 προτάσεις για δουλειά

Ανάρπαστη έχει γίνει στα social media η ιστορία ενός 26χρονου άστεγου, ο οποίος – αντί να ζητιανεύει – προσπαθούσε να μοιράσει το βιογραφικό του στους περαστικούς. Δεν περίμενε, όμως, ότι οι προτάσεις για δουλειά θα… έπεφταν βροχή!

Ο Ντέιβιντ Κασάρες, ο οποίος είναι προγραμματιστής, στεκόταν για πολλές ώρες καθημερινά σε ένα σταυροδρόμι της Καλιφόρνια, κρατώντας ένα χαρτόνι που έγραφε «Άστεγος πεινάει για επιτυχία. Πάρτε ένα βιογραφικό».

Μπορεί η ανταπόκριση των περαστικών να μην ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, αλλά η τύχη του άλλαξε όταν η Τζασμίν Σκόφιλντ, make-up artist, τον απαθανάτισε με το κινητό της και ανέβασε τη φωτογραφία του στο διαδίκτυο.

«Σήμερα είδα αυτόν τον νέο άστεγο άνδρα που, αντί να ζητιανεύει, ζητούσε από τους ανθρώπους να πάρουν το βιογραφικό του. Εάν κάποιος στη Silicon Valley μπορεί να τον βοηθήσει, θα ήταν τέλεια. Παρακαλώ κοινοποιήστε για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον Ντέιβιντ», έγραψε στο μήνυμά της.

Κάπως έτσι, ο 26χρονος Ντέιβιντ, δέχτηκε πάνω από 200 προτάσεις για δουλειά, μεταξύ των οποίων και από την Google, ενώ ορισμένες ήταν ακόμη και για συνεργασία εξ αποστάσεως.

Ο νεαρός είναι κάτοχος bachelor από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, ενώ είχε ξοδέψει τις οικονομίες του για να δημιουργήσει την προσωπική του startup επιχείρηση. Μπορεί να μην τα κατάφερε, ωστόσο η ζωή του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία.

Πηγή: ant1news.gr