Δημήτρης Ζιώγας: Είμαι διψασμένος και έτοιμος να βοηθήσω τον Ιστορικό Αχιλλέα Φαρσάλων

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Φαρσάλων έκανε ο Δημήτρης Ζιώγας.

Ο πολύπειρος επιθετικός στάθηκε στην δυναμική και την Ιστορία που έχει ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ενώ τόνισε ότι η ανταγωνιστικότητα της Α ΕΠΣΛ κατηγορίας στην οποία θα αγωνίζονται οι Μυρμιδόνες ήταν ένα ακόμη δέλεαρ ώστε να πει το πολυπόθητο ναι ενώ σημαντικό παράγοντα έπαιξε και η παρουσία του Νίκου Βούλγαρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε το κανόνι των Μυρμιδόνων:

Ποιοί ήταν οι κύριοι λόγοι που σε έκαναν να πεις το ναι και να συμφωνήσεις με την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων;

Η απόφαση μου να αγωνιστώ με την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων πάρθηκε με γνώμονα τρεις σταθερές που έχω.
Αυτές ήταν αρχικά ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων του Αχιλλέα Φαρσάλων και ιδιαίτερα του Νίκου Βούλγαρη τον οποίο σέβομαι και ως ποδοσφαιριστή και κυρίως ως άνθρωπο.

Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ο Αχιλλέας Φαρσάλων είναι μια πολύ Ιστορική ομάδα και σε αυτή την νέα εποχή της είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που έχουν σωστές ποδοσφαιρικές βάσεις και αρχές ώστε ένας τόσο Ιστορικός Σύλλογος να συνεχίζει να βαδίζει μπροστά με σιγουριά και ασφάλεια.Τέλος σημαντικό ρόλο έπαιξε και η δυναμική του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΛ που είναι πραγματικά ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Επίσης στην πόλη των Φαρσάλων έχω πολλούς φίλους και ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι και αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμένα.

Ποιοί είναι οι δικοί σου προσωπικοί στόχοι, σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχεις αγωνιστεί κατά το παρελθόν;

Πρώτα απ’όλα θέλω να είμαι υγιής και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα του Αχιλλέα, όσο και όποτε μου ζητηθεί.
Οι δικοί μου προσωπικοί στόχοι πάντοτε συμβαδίζουν με τα θέλω της ομάδος.

Έχοντας περάσει απο όλα σχεδόν τα τοπικά πρωταθλήματα της χώρας, τι περιμένεις στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΛ κατηγορίας;

Σίγουρα κάθε πρωτάθλημα και κάθε εποχή ποδοσφαιρικά έχει διαφορετικά στάνταρ και διαφορετικές απαιτήσεις.
Το πρωτάθλημα της Λάρισας είναι ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και αρκετές δυνατές ομάδες.

Σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκες ήσουν ο πρώτος σκόρερ τους σκοράροντας κάθε σεζόν πάνω από 20 τέρματα, κατέχεις ασύλληπτα ρεκόρ.
Λειτουργεί σαν έξτρα δέλεαρ η ανάδειξη σε πρώτο σκόρερ σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχεις αγωνιστεί ξανά με την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων;

Οι στόχοι τόσο οι ατομικοί όσο και οι ομαδικοί δεν πεθαίνουν ποτέ, αν σταματήσουν αυτόματα σταματάει και η δίψα για ποδόσφαιρο.
Εγώ νιώθω ακόμη διψασμένος για ποδόσφαιρο και έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, με γνώμονα να είμαι υγιής και έτοιμος να προσφέρω όσο περισσότερα μπορώ.
Τα γκολ είναι ομαδική δουλειά, όπως όλη η δομή του ποδοσφαίρου στηρίζεται στην ομαδικότητα.
Ελπίζω να έχουμε ένα ισχυρό σύνολο και τα υπόλοιπα θα έρθουν.