Πυροσβεστική: 25 οι αγνοούμενοι από τη φονική πυρκαγιά

Στους 25 ανέρχονται οι αγνοούμενοι από τη φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Πυροσβεστική το βράδυ της Κυριακής.

Ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται σε 91, ενώ 59 σοροί έχουν ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, «από τη διαδικασία και τη διασταύρωση των στοιχείων προκύπτει ότι, οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 25 άτομα, οι οποίοι έχουν δηλωθεί επισήμως από οικεία τους πρόσωπα στην υπηρεσία μας και για τα οποία οι έρευνες συνεχίζονται.

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής την ταυτοποίηση 59 σορών, ενώ εκκρεμεί η ταυτοποίηση για άλλες 28. Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας κατέληξαν 4 άτομα, τα οποία νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αττικής».

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία εξέφρασε, για άλλη μια φορά, τη βαθιά της θλίψη στις οικογένειες των θυμάτων, ενώ σε διευκρίνιση που εξέδωσε αργότερα, το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος επεσήμανε ότι δεν πρέπει να προστίθεται ο αριθμός των αγνοουμένων στον αριθμό των θυμάτων, όταν ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίησή τους, υπογραμμίζοντας ότι ο συνολικός αριθμός των αναζητήσεων ήταν 84 άτομα, από τα οποία μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί τα 59 και υπολείπονται 25 που είναι αγνοούμενοι.

Πηγή: ant1news.gr