Δεκαέξι αγροτικοί δρόμοι χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

«Είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβριο να εκδώσουμε την πρόκληση για τα προγράμματα  έγγειων βελτιώσεων» τόνισε σε δηλώσεις τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο κ. Αγοραστός μιλώντας σε δημοσιογράφους επεσήμανε ότι «μετά την εκχώρηση που έγινε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης του μέτρου για τις έγγειες βελτιώσεις στον αγροτικό τομέα για τα εγγειοβελτιωτικά έργα έως προϋπολογισμού 2,2 εκ. ευρώ, η Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα είναι έτοιμη το Σεπτέμβριο να εκδώσει την πρόκληση.

Το συνολικό ποσό της πρόσκλησης είναι 15, 2 εκ. ευρώ αφορά εγγειοβελτιωτικά έργα και είναι μέχρι προϋπολογισμού έργου 2,2 εκ. ευρώ. Όποτε καλούμε τους ενδιαφερόμενους να είναι έτοιμοι για να καταθέσουν τις προτάσεις τους».

Αναφορικά με τη διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της περιφέρειας Θεσσαλίας δεκαέξι αγροτικών δρόμων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας σημείωσε τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία από τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τους αγροτικούς δρόμους. Δεκαέξι αγροτικοί δρόμοι προϋπολογισμού 8,8 εκ. ευρώ εντάσσονται στο πρόγραμμα χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συνεπώς, με σεβασμό και ενδιαφέρον απέναντι στον πρωτογενή τομέα, με ενέργειες, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς αλλά με γρήγορους ρυθμούς, δίνουμε σ’ όλους τη δυνατότητα να αποτελέσουν ένα υγιή κρίκο στην παραγωγική αλυσίδα της χώρας μας».