Ανανέωσε ο Κατσανάκης, μεταγραφών συνέχεια για τους Μυρμιδόνες!

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Κατσανάκη ο οποίος την περσινή σεζόν είχε μια γεμάτη χρονιά με τον Αχιλλέα Φαρσάλων στην Γ Εθνική κατηγορία, ενώ ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, καθώς και δύο ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων αναμένεται να προωθηθούν στους κιτρινόμαυρους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Μυρμιδόνων:

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αχιλλέα Φαρσάλων, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Κατσανάκη, ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων και την νέα σεζόν.

Επίσης την νέα σεζόν θα φοράνε την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων οι Σωτήρης Παπακωνσταντίνου ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στην Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων και Μαργαρίτης Δημόπουλος ο οποίος επίσης ανήκε στην Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.
Επίσης η Διοικούσα Επιτροπή ανακοινώνει την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών.
Ο λόγος για τους:

Νίκο Τσακούριδη ο οποίος είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της Δόξας Υπέρειας.

Ανδρέα Κανναβό ο οποίος είναι 22 ετών, αγωνίζεται ως επιθετικός αλλά και εξτρέμ και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΟ Νέου Μοναστηρίου.

Λευτέρη Καψιώχα, ο οποίος είναι 21 ετών αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Μακεδονικού, ενώ έχει αγωνιστεί στην Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Και Σκερντία Κούμρια ο οποίος είναι 20 ετών, αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης και την περσινή σεζόν ανήκε στην Αναγέννηση Φαρσάλων.”

Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται ανακοινώσεις καθώς ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Αχιλλέα Φαρσάλων, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.