Πυρόπληκτοι σε Καμμένο: μας αφήσατε στο έλεος της πυρκαγιάς – κάηκε ο κόσμος τζάμπα

Ξεχειλίζει η οργή των κατοίκων στις πυρόπληκτες περιοχές, ορισμένοι από τους οποίους ξέσπασαν αντικρίζοντας τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέφθηκε περιοχές που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά, άκουσε μία γυναίκα να του λέει «μας αφήσατε στο έλεος της πυρκαγιάς» και «κάηκε ο κόσμος τζάμπα».

Ο κ. Καμμένος άκουσε τα παράπονα και τις καταγγελίες των κατοίκων, ενώ υπογράμμισε ότι πρόθεση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι να συμβάλει στην πλήρη ανοικοδόμηση της περιοχής.

Πολύ σημαντική, τόνισε, είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση και ο στρατός με τα μηχανήματα θα συμβάλει σε αυτό άμεσα. Ανέφερε ότι πρέπει να αλλάξει η ρυμοτομία στην περιοχή και να ανοίξουν δρόμοι προς τη θάλασσα για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Ο Υπουργός επισκέφθηκε το κέντρο επιχειρήσεων του στρατού που έχει στηθεί στην περιοχή, καθώς και το κινητό μαγειρείο που προετοιμάζει φαγητό για τους κατοίκους, αλλά και για τα μέλη των σωμάτων ασφαλείας που επιχειρούν στην περιοχή.

Στη συνεχεια μετέβη στο κέντρο συντονισμού του στρατού ξηράς που έχει στηθεί κοντά στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα, όπου ενημερώθηκε για τις περιπόλους που κάνουν κλιμάκια του Στρατού με την Πυροσβεστική και Αστυνομία, για την προστασία περιουσιών, αλλά και τον εντοπισμό αγνοουμένων.

Πηγή: ant1news.gr