Η μεγάλη εποστροφή με «Λέπε» για τον Γ.Σ. Φαρσάλων

Την δεύτερη μεταγραφική του βόμβα ανακοίνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τον πολύπειρο πλέι μεικερ Γιώργο Λεπενιώτη.

Ο Λεπενιώτης είχε έρθει στον Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων πριν δύο σεζόν όμως ένας τραυματισμός τον κράτησε στα πιτς μια ολόκληρη σεζόν.

Τον Μάϊο εκείνης της χρονιάς έκανε το χειρουργείο επανήλθε και αγωνίστηκε στον Α.Σ. Καρδίτσας στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Γυμναστικού ο πολύπειρος μπασκετμπολίστας δήλωσε τα εξής.

“Νιώθω πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων. Έχουμε αφήσει μια δουλειά στην μέση, διότι το πρώτο πέρασμα μου από εδώ συνοδεύτηκε με έναν τραυματισμό ο οποίος με κράτησε πίσω. Πλέον όμως είμαι υγιής και έτοιμος να προσφέρω στον Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων. Η νέα Διοίκηση έχει τις σωστές βάσεις, ο κόσμος είναι πάντοτε δίπλα στην ομάδα και αυτό είναι θετικότατο δείγμα. Ο προπονητής κ. Χάρης Φόρος είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι και ως προπονητή και ως άνθρωπο και είναι ένας σημαντικός παράγοντας που βρίσκομαι στον Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων. Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλους και να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ”.

Το Who is Who του Λεπενιώτη

«Από 1998 μέχρι και το 2000 ανήκε στον Δανάο Τρικάλων με τον οποίο κατέκτησε και την άνοδο από την Γ στην Β Εθνική.

Το 2000 μεταγράφηκε στην Ολύμπια Λάρισας με την οποία μέσα σε πέντε σεζόν αρχικά κατάφερε να πανηγύρισει την άνοδο στην Α1 και μετέπειτα πάρει και συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Το 2005 ανήκε στον Α.Σ Τρικάλων με τον οποιο κατέκτησε δυο ανόδους. Αρχικά από την Β Εθνική στην Α2 και από εκεί στα «σαλόνια» της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Το 2008 μεταγράφηκε στον ΑΙΟΛΟΣ-ΤΡΙΚΑΛΑ BC και κατάφερε να πανηγυρίσει και πάλι άνοδο από την Β Εθνική στην Α2 και από εκεί στην Α1.

Το 2012 πήρε μεταγραφή στον Φοίνικα Λάρισας και κατέκτησε την άνοδο από την Γ στην Β Εθνική.
Ενώ από το 2014 μέχρι και για δύο σεζόν αγωνιζόταν στον Γ.Σ Λάρισας και την Β Εθνική.
Μετέπειτα ήρθε το πέρασμα του από τον Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων, ο δύσκολος τραυματισμός ενώ την περσινή σεζόν φορούσε την φανέλα του ΑΣ Καρδίτσας.

Όπως μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς κοιτάζοντας το βιογραφικό του πρόκειται για έναν μπασκετμπολίστα με υψηλές παραστάσεις και περγαμηνές ο οποίος αναμένεται να ανεβάσει αυτομάτως επίπεδο στο ρόστερ των «μπλε».