“Fake” η επιστολή της Εθνικής Κροατίας κατά της κυβέρνησης

Ψεύτικη αποδείχθηκε η επιστολή που φέρεται να υπογράφουν οι παίκτες της Εθνικής Κροατίας και ο προπονητής Ζλάτκο Ντάλιτς, λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Μουντιάλ.

Η είδηση για την επιστολή που χαρακτηρίζει τους Κροάτες πολιτικούς ως μέλη «εγκληματικής» οργάνωσης, μεταδόθηκε από κροατικά και διεθνή ΜΜΕ, ωστόσο αποδείχθηκε ότι ήταν «έργο» ενός επιτήδειου χρήστη του Facebook, του Ίγκορ Πρέμουζιτς.

«Δεν είχα πρόθεση να εξαπατήσω κανέναν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρέμουζιτς, ο οποίος κάλεσε τους αναγνώστες να διαβάσουν πιο προσεκτικά την επιστολή. Στην «fake» επιστολή, ο «συντάκτης» της, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ζλάτκο Ντάλιτς, αλλά και οι διεθνείς, φέρονταν να εξαπολύουν σφοδρή επίθεση κατά των πολιτικών, κατηγορώντας τους ως υπεύθυνους για την τραγική οικονομική κατάσταση και τη διαφθορά στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Λίγες ώρες αργότερα κροατικά ΜΜΕ έγραψαν ότι η επιστολή είναι fake κι ότι την έχει συντάξει ο Ιγκόρ Πρέμουζιτς, υπογράφοντάς την ως «Ζλάτκο Ντάλιτς», θέλοντας να αναδείξει τα κακώς κείμενα στην πολιτική σκηνή της Κροατίας.

Πηγή: ant1news.gr