Στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης

Για άνοιγμα στην κοινωνία, μέσα από τη δυναμική των πράξεων, όπως επιτάσσει το όραμα της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της παράταξης Κυριάκου Μητσοτάκη, έκαναν λόγο ο Γιώργος Κατσιαντώνης και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας Θωμάς Κίτσης, που συναντήθηκαν στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης.

Ο Θωμάς Κίτσης υποδέχτηκε θερμά το Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντάς του ότι η ουσιαστική και καθημερινή επαφή που έχει με τους πολίτες της Ελασσόνας και του Νομού γενικότερα, δείχνει ένα ειλικρινή και δραστήριο πολιτικό, που ως πρωταρχικό μέλημά του, είναι να βρίσκεται κοντά στην κοινωνία και τα προβλήματα του τόπου του.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης, αφού συνεχάρη το Θωμά Κίτση, για το δυναμικό παρών του ως νέος πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Ελασσόνας τον ευχαρίστησε για τη ζεστή υποδοχή του, λέγοντας του ότι “σήμερα ένιωσα σαν να είμαι στο σπίτι μου, μέσα από τη φιλική και εποικοδομητική κουβέντα που κάναμε, και που είχε ως πρόταγμα την ευθύνη και την προσφορά, απέναντι στους συνανθρώπους μας”.

Οι δύο άντρες έδωσαν τα χέρια για μια συνεργασία ουσιαστική, μέσα από δράσεις και κοινούς αγώνες , που θα στοχεύουν στις αξίες και στη συνέπεια. Που θα έχουν ως θετικό πρόσημο, την ανάδειξη των προβλημάτων του Νομού Λάρισας και που θα διεκδικούν την επίλυση τους, με υπευθυνότητα και ετοιμότητα.