Τζορτζ Κλούνεϊ: Η στιγμή του τρομακτικού τροχαίου – video

Σοκάρουν τα πλάνα από το τρομακτικό τροχαίο του Τζορτζ Κλούνεϊ. Έπεσε με τη μηχανή του σε αυτοκίνητο και εκτοξεύτηκε στην άσφαλτο.

Οι κάμερες κατέγραψαν τη συγκλονιστική στιγμή που ο Τζορτζ Κλούνεϊ έπεσε με τη μηχανή του σε αυτοκίνητο που σταμάτησε στο αντίθετο ρεύμα. Ο διάσημος ηθοποιός εκτοξεύτηκε από τη μηχανή, χτύπησε στο παρμπρίζ και προσγειώθηκε άτσαλα στην άσφαλτο.

Μετά τη σύγκρουση με αυτοκίνητο στο Costa Corallina, στην Puntaldia, το πρωί της Τρίτης ο ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο John Paul II.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, σύμφωνα με το La Nuova, είναι σοκαρισμένος από το τροχαίο.

Δείτε το βίντεο από την σύγκρουση

Ήταν στη μηχανή του όταν συγκρούστηκε με Mercedes που άλλαξε ξαφνικά πορεία. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ τραυματίστηκε από την πτώση στη λεκάνη, τα πόδια και τα χέρια. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις, πήρε εξιτήριο.

Όταν έμαθε για το τροχαίο η γυναίκα του Αμάλ Αλαμουντίν έτρεξε κοντά του. Έφυγαν μαζί από το νοσοκομείο.

Το νέο εγχείρημα του Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο διάσημος ηθοποιός ζει με τη γυναίκα του Amal και τα δίδυμά τους στη Σαρδηνία για το καλοκαίρι όπου γυρίζει τη σειρά Catch 22.

Το ζευγάρι έκανε και διακοπές με τους γονείς του ηθοποιού Nina και Nick Clooney, καθώς και τη μητέρα της Αμάλ Αλαμουντίν, Baria Alamuddin.

Νοικιάζουν μια βίλα από τον Ezio Maria Simonelli, λογιστή και άνθρωπο κοντά στον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δουλεύει σκληρά για το πρότζεκτ του Catch 22. Έχει αναλάβει ο ίδιος τη σκηνοθεσία, την παραγωγή και πρωταγωνιστεί σε 6 επεισόδια της μίνι σειράς που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Joseph Heller.

corriere.it

Πηγή: newsit.gr