Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τον FaethonOlympus Marathon για άλλη μια χρονιά.

Στον Όλυμπο το “Βουνό των Θεών”, οι σύγχρονοι “μικροί θεοί” οι αθλητές έτρεξαν στο Faethon OlympusMarathon και συγκλόνισαν με την υπερπροσπάθεία τους.

Για 7η συνεχόμενη εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο βρέθηκαν στον ΚοκκινοπηλόΕλάσσονας για να τρέξουν στο βουνό “των Θεών” του Ολύμπου και να δουν την μοναδική  ομορφιά του.

Στους αγώνες παρευρέθηκε  ο π. Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Παιδής ο οποίος έτρεξε τη διαδρομή των 14 χιλιομετρων και τερμάτισε με επιτυχία.

Μετά το τέλος του αγώνα σε σύντομο χαιρετισμό ο κ. Θανάσης Παιδής   ανέφερε :

“Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός  στηρίζει από την πρώτη στιγμή, από τον πρώτο χρόνο, αυτό τον σημαντικό αγώνα που έχει γίνει πλέον διεθνής .

Ξεκινήσαμε την πρώτη χρονιά με 100 περίπου συμμετοχές, για έχουμε σήμερα 700 συμμέτοχες και μάλιστα,με την παρουσία σημαντικών αθλητών από το εξωτερικό. Είναι αθλητές που διαφημίζουν την περιοχή μας σε όλο τον κόσμο με την παρουσία τους FaethonOlympus Marathon και γίνονται  οι καλύτεροι  πρεσβευτές της περιοχής μας στο εξωτερικό .

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Faethon OlympusMarathon,  θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Αθλητικό τουρισμό, καθώς μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μοχλό ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών και είναι κάτι που το κάνουμε στην πράξη αφού η Περιφέρεια Θεσσαλίας  έχει  συνδιοργανώσει  εκατοντάδες αθλητικές  εκδηλώσεις πανελλήνιου αλλά και διεθνούς  βεληνεκούς  ,  γεγονός  την κάνει πρωταθλήτρια στον αθλητικό τουρισμό.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, που συμμετείχανκαι στις τρεις διαδρομές του αγώνα , FAETHONOLYMPUS MARATHON, Rupicarpa , Faethon Trail αλλά και ένα μεγάλο  μπράβο σε όλους τους εθελοντέςκαι τους χορηγούς  συνέβαλαν στο να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτός ο αγώνας» τόνισε ο κ. Παιδής .