Με επιτυχία η εκδήλωση του Α.Ο. Ναρθακίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Ιουλίου η λαικοδημοτική βραδιά του ΑΟ Ναρθακίου, με τους Γιάννη Καψάλη, Γιώτα Γρίβα και Μάκη Τσίκο στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου στο Ναρθάκι, παρουσία πλήθους κόσμου.

Χορός και κέφι κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για τους φίλους της ομάδας που έσπευσαν να στηρίξουν τον σύλλογο στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Το παρών επίσης έδωσαν σύσσωμο το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές από άλλα σωματεία της περιοχής, καθώς και εκπρόσωποι τοπ. συλλόγων.

Μεταξύ άλλων επίσης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρσάλων κ. Χρήστος Καπετάνος ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Κώστας τύμπας, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ.Μαρία Ίφου. οι  δημοτικοί σύμβουλοι κ.Παπανικολάου,Γκατζόγιας, Πατσιούρας, Νταφόπουλος, Γκίζας ο τοπικός σύμβουλος κοινότητας Φαρσάλων κ. Ντίνος Βαρακλιώτης, ο πρόεδρος της τοπ. Κοινότητας Ναρθακίου Θανάσης Λελεντζής, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Χρ. Μπουχλαριώτης και τα μέλη κ.Χρ. Μπασαγιάννης και κ. Π. Μπανιάς.