Στοίχημα: “Απόδρασή” με βαθμούς για την Έστερσουντ

Δευτέρα (09/07) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι “άδειο” σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες κι αυτές που θα ακολουθήσουν, έτσι θα κινηθούμε με μόλις μια επιλογή, η οποία προέρχεται από το πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση του αγώνα, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Vivobet.

Δεν χάνει η Έστερσουντ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Α’ Σουηδίας και την αναμέτρηση Χάμαρμπι – Έστερσουντ. Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 πόντους όντας στο -1 από την ΑΪΚ κι έχοντας δυο παιχνίδια λιγότερα, ωστόσο στα δυο πιο πρόσφατα ματς μέτρησαν μια ήττα και μια ισοπαλία, ενώ στο διάστημα της διακοπής που προηγήθηκε πούλησαν τον καλύτερο επιθετικό τους Ντίμπα (10/7) σε ομάδα της Κίνας. Η Έστερσουντ από την πλευρά της είναι στη 10η θέση με 17 βαθμούς όντας στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -7 από την τριάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, έτσι οι επόμενες αγωνιστικές αναμένεται να καθορίσουν και τους στόχους της ομάδας. Πριν από τη διακοπή η ομάδα μέτρησε τρεις σερί νίκες και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από τη Στοκχόλμη. Το Χ2 προσφέρεται σε απόδοση 1.95, έχει αξία και θα αποτελέσει τη μοναδική επιλογή μας για σήμερα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.