Λευκός καπνός στην Συνέλευση του Γυμναστικού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 19/06 η έκτακτη γενική συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών ώστε να βοηθήσει να βγει η ομάδα από το Διοικητικό τέλμα και να επανέλθει η Διοικητική ομαλότητα.

Ο παραιτηθείς από την θέση του αντιπροεδρου κ. Κώστας Λιούπης, ανέφερε εκ νέου τα δεδομένα με την διάλυση του Συλλόγου και κατ’ επέκταση όλων των τμημάτων Ακαδημιών να είναι ορατή.
Ανέλυσε και πάλι ότι αυτό που χρειάζεται είναι χέρια και δουλειά συνεχώς σε όλα τα επίπεδα ώστε να παραμείνει η ομάδα σε ένα επίπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Έπειτα συζητήθηκαν όλα τα δεδομένα και τους άξονες που χρειάζεται να κινηθεί ο Σύλλογος ώστε να υπάρξει επόμενη ημέρα και να μην υπάρξει εν τέλει η ολική διάλυση.

Τα μηνύματα είναι θετικά με τον κόσμο να δείχνει μεγάλη διάθεση να βοηθήσει και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

Οι άνθρωποι του Γυμναστικού ευχαριστούν θερμά τον κόσμο που έδωσε το παρών και την πραγματική διάθεση και το ενδιαφέρον τους να βοηθήσουν σε αυτή την δύσκολη στιγμή.