Ήταν ανώτερη, πλήρωσε την αδράνεια της στο τέλος η Δόξα

Η Δόξα Υπέρειας προηγήθηκε με 0-3 στην έδρα της Ραχούλας, έχασαν σωρεία ευκαιριών ομως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν στα ίσια το παιχνίδι και έτσι οι αετοί συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας με την αγγλικό σκορ 3-3.

Έτσι η Δόξα Υπέρειας τερμάτισε στην 6η θέση του πρώτου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας με 36 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 20ο λεπτό με εύστοχο πλασέ του Γεωργολόπουλου, έπειτα από πάσα του Καλφόγλου.

Ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Κερμελίδης με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Δέκα λεπτά έπειτα από την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κερμελίδης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γκατζόγια πέτυχε το 0-3.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές καλές στιγμές με τους Πολύζο, Δημητρίου Θανάση και Καλφόγλου, ενώ ο Δημήτρης Γκατζόγιας σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι των γηπεδούχων.

Ένα τέταρτο ολιγωρίας όμως ήταν αρκετό για την ομάδα της Ραχούλας η οποία αρχικά μείωσε σε 1-3, με κοντινό πλασέ έπειτα από ολιγωρία της άμυνας στο 70ο λεπτό.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-3 με σουτ έξω από την περιοχή.
Ενώ λίγο πριν την λήξη έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με εύστοχη απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η Διοίκηση της Δόξας εύχεται καλό καλοκαίρι με υγεία στους ποδοσφαιριστές της και ανανεώνει το ραντεβού τους για την νέα σεζόν

Η Σύνθεση

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Σκαντζούρης, Τσιούρης Ν, Τσακουρίδης, Τσούνη, Δημητρίου Αποστολής, Πολύζος, Δημήτριου Θανάσης, Γεωργολόπουλος (80′ Κέτσι), Καλφόγλου, Γκατζόγιας, Κερμελίδης (85′ Ατόσογλου).