Ισόπαλοι Αναγέννηση και Άρης Διλόφου

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αναγέννηση Φαρσάλων και Άρης Διλόφου στο τοπικό ντέρμπι με το οποίο έπεσε η αυλαία στον πρώτο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Έτσι η Αναγέννηση Φαρσάλων έφτασε τους 42 βαθμούς και τερμάτισε στην 5η θέση ενώ ο Άρης Διλόφου τερμάτισε 9ος με 30 πόντους.

Στα της αναμέτρησης η Αναγέννηση κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 35’ με σουτ έξω από την περιοχή του Κούμρια.
Δύο λεπτά αργότερα ο Κουκουτής θα περάσει και τον κίπερ σε κενή εστία όμως έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και στο 50’ είχαν δοκάρι με τον Φουστάνα.
Ενώ λίγο αργότερα ο Λεβέντης κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Καρακώστας με τον Παλαμίδα να αποκρούει και τον διαιτητή να δείχνει επανάληψη, ο ίδιος παίκτης θα ξανά βρεθεί στην βούλα και θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 57’ ο Άρης απείλησε εκ νέου όταν το σουτ του Λεβέντη πέρασε μόλις άουτ. Ενώ με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Ξυνογαλάς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι έπειτα από το σουτ που επιχείρησε λίγο έξω από την περιοχή.

Στο 65΄ ο Κώστας Ζαγγανάς και ο Γιαχνής θα τραυματιστούν, θα γίνει μια αναγκαστική αλλαγή, θα περάσει στο παιχνίδι ο αειθαλής Στεργιόπουλος καθώς δεν υπάρχει δεύτερη αλλαγή στον πάγκο, η Αναγέννηση θα συνεχίσει με δέκα παίκτες στην συνέχεια του παιχνιδιού.

Στο 70’ διαγώνιο σουτ Καρακικέ θα αποκρούσει ο Παλαμίδας στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.
Στη συνέχεια της αναμέτρησης δεν θα υπάρξει κάποια αξιόλογη ευκαιρία μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Υπάρχουν φόβοι από το επιτελείο της Αναγέννησης ότι οι τραυματισμοί Γιαχνή και Κώστα Ζαγγανά είναι σοβαροί και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Θλιβερός, Ζαγγανάς Κ.(65′ Στεργιόπουλος), Πατσιούρας, Μαλέσκα, Μουτκανάς, Θεοχαρόπουλος, Ζαγγανάς Χρ., Γιαχνής, Κούμρια, Κουκουτής

Άρης Διλόφου (Ρόφαλης): Ρόφαλης, Ξυνογαλάς, Τριανταφύλλου, Σακελλαρίου, Χαμορούσος, Καρακώστας, Δημουλάς, Λεβέντης(52′ Φουστάνας), Μπανιάς