Έτσι πιάστηκαν οι δύο επικίνδυνοι δραπέτες

Με κοινή επιχείρηση της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας και του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας σε ισόγειο διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνελήφθησαν οι δύο Αλβανοί δραπέτες.

Oι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες και πάλι στους δύο επικίνδυνους κακοποιούς που το απόγευμα της Τετάρτης απέδρασαν κατά τη μεταγωγή τους από το λιμάνι του Πειραια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, το ισόγειο διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί από τρίτο πρόσωπο αλλά παρέμενε άδειο και οι αστυνομικοί κατά την εισβολή τους βρήκαν μόνο ένα κρεβάτι.

Οι δύο ισοβίτες ήταν οπλισμένοι με ένα περίστροφο αλλά η ακαριαία επιχείρηση της ΕΚΑΜ δεν τους άφησε κανένα περιθώριο να αντιδράσουν.

Ένας από τους κακοποιούς προσπάθησε να διαφύγει από το παράθυρο που βλέπει στον ακάλυπτο της τετραόροφης πολυκατοικίας αλλά ακινητοποιήθηκε από αστυνομικό.

Στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ελέγχουν εξονυχιστικά το διαμέρισμα προκειμένου να βρουν υλικό που θα τους οδηγήσει στην ταυτότητα και του συνεργού τους.

Είχε προηγηθεί πληροφορία για κίνηση των δραπετών στην περιοχή του Μοσχάτου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πηγή: bloko.gr