Ομάδα των ΕΚΑΜ συνέλαβε τους δραπέτες του Πειραιά

Ομάδα των ΕΚΑΜ συνέλαβε τους δραπέτες του Πειραιά, μετά απο άρτια συντονισμένη επιχείρηση στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν το διαμέρισμα στο οποίο κρύβονταν οι κακοποιοί και εισέβαλαν σε αυτό, αιφνιδιάζοντας τους.

Μάλιστα, ο ένας απο τους καταδικασμένους σε δις ισόβια για στυγερές δολοφονίες και άλλα εγκλήματα είχε επάνω του ένα όπλο, το οποίο όμως δεν πρόλαβε καν να χρησιμοποιήσει, καθώς οι αστυνομικοί τους “έπιασαν στον ύπνο”.

Οι δύο Αλβανοί κακοποιοί είχαν αποδράσει το βράδυ της Τετάρτης, στο λιμάνι του Πειραιά, την ώρα που οι συνοδοί αστυνομικοί τους έβγαζαν απο κλούβα για να τους επιβιβάσουν σε πλοίο της γραμμής για την Κρήτη.

Οι υπόλοιποι κρατούμενοι δημιούργησαν φασαρία για αντιπερισπασμό και οι δύο κακοποιοί, που είχαν κατορθώσει να απαλλαγούν απο τις χειροπέδες τους, τράπηκαν σε φυγή κι εξαφανίστηκαν στα στενά γύρω απο το λιμάνι.

Μάλιστα, πάλι στο πλαίσιο του οργανωμένου σχεδίου τους, απέδρασαν άλλοι δύο κρατούμενοι, οι οποίοι όμως ελάχιστες στιγμές αργότερα, στο πλαίσιο αντιπερισπασμού και διάσπασης προφανώς των αστυνομικών που βρίσκονταν στην “περιοχή “έκατσαν και περίμεναν” τους αστυνομικούς να τους συλλάβουν.

Πηγή: ant1news.gr