Νέο ΔΣ στην Πανελλήνια Ένωση Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος για τη διετία 2018-2020

Πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη 10 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη οι εκλογές για τηνανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος (ΠΕΕΕΒ) για την διετία 2018-2020, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλειος Μάρκου

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αντώνιος Σιάρκος

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ευθαλία Βουδούρη

ΤΑΜΙΑΣ: Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου

ΜΕΛΗ:

Βασίλειος Κρουστάλλης Δημήτριος

Πολύχρονος Αριστοτέλης

Πριόβολος

Κύριος στόχος του νέου Δ.Σ. είναι η συνέχιση της προσπάθειας της προηγούμενης διοίκησης για καλυτέρευση της ποιότητας του ελληνικού βαμβακιού, η οποία και έχει ρόλο καθοριστικό για τη βελτίωση της θέσης του στηνπαγκόσμια αγορά, για το καλό της Εθνικής Οικονομίας, καθώς το βαμβάκισυγκαταλέγεται στα τρία πρώτα εξαγώγιμα προϊόντα της χώρας μας.

Άλλωστε, προσδοκία της νέας Διοίκησης είναι το αργότερο μέχρι τέλη Ιουνίου ναέχουν ολοκληρωθεί οι ενέργειες, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για τηδημιουργία Εμπορικού Σήματος Ευρωπαϊκού Βάμβακος και την ανάδειξη τουΕυρωπαϊκού Βαμβακιού τόσο εντός (κυρίως) όσο και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο υπάρχει εκπροσώπηση από τους Αντιπροσώπους Εκκοκκισμένου Βάμβακος, μέσω της καςΒουδούρη, προκειμένου και εκείνοι να συμβάλλουν στην οργανωμένη προσπάθειαγια την ανάδειξη του ελληνικού βαμβακιού, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως.

Α.Π. 36/11-05-2018 Πληροφορίες: 2410555507